Ale!

Kati Berninger, Raimo Lovio, Armi Temmes, Mikko Jalas, Paula Kivimaa & Eva Heiskanen 

Suomi seuraaville sukupolville – taloudellisten murrosten käsikirja

norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 

Suomen talous tarvitsee uudistuksia. 2010-luvun talous on kehittynyt hitaasti ja Pariisin ilmastosopimus edellyttää ekologisen kestävyyden parantamista. Toisaalta energia-alalla on lupaavia kansainvälisiä trendejä uusiksi ratkaisuiksi. Pieni vähittäinen korjaus ei riitä, vaan tarvitaan suuri murros, energia- ja liikennejärjestelmän ja ravinnetalouden toimintatapojen perusteellinen muutos.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-756-6

Kirjoittaja: Kati Berninger, Raimo Lovio, Armi Temmes, Mikko Jalas, Paula Kivimaa & Eva Heiskanen 

Julkaisuajankohta: / 2017

Sivumäärä: 270

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Suomen talous tarvitsee uudistuksia. 2010-luvun talous on kehittynyt hitaasti ja Pariisin ilmastosopimus edellyttää ekologisen kestävyyden parantamista. Toisaalta energia-alalla on lupaavia kansainvälisiä trendejä uusiksi ratkaisuiksi.

Pieni vähittäinen korjaus ei riitä, vaan tarvitaan suuri murros, energia- ja liikennejärjestelmän ja ravinnetalouden toimintatapojen perusteellinen muutos. Onnistummeko muuttumaan ja luomaan kansainvälisestikin hyödyllisiä ratkaisuja vai jäämmeköperässähiihtäjäksi?

Suomi seuraaville sukupolville kuvaa uudenlaisia toimintamalleja. Perinteinen insinööriajattelu yhdistyy humanistisiin, sosiologisiin ja muihin yhteiskuntatieteellisiin näkökulmiin.

Kirjan lopussa tarjotaan työkaluja käytännön toimijoille, eli teos on eräänlainen keittokirja murroksen aikaansaamiseksi.

PhD Kati Berninger on Tyrsky-Konsultoinnin tutkimusjohtaja ja tietokirjailija. KTT Raimo Lovio ja MMT Armi Temmes ovat Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professoreja. KTT Mikko Jalas on professori Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa, FT Paula Kivimaa on tutkija Sussexin yliopistossa ja Suomen ympäristökeskuksessa. FT Eva Heiskanen on Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksen tutkimusjohtaja.

FT Eva Heiskanen on Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksen tutkimusjohtaja. Hän on yksi kirjan Suomi seuraaville sukupolville -kirjan kirjoittajista. Lue lisää..
Kivimaa, Paula
FT Paula Kivimaa on tutkija Sussexin yliopistossa ja Suomen ympäristökeskuksessa. Hän on yksi kirjan Suomi seuraaville sukupolville -kirjan kirjoittajista. Lue lisää..
Jalas, Mikko
KTT Mikko Jalas on professori Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa. Hän on yksi kirjan Suomi seuraaville sukupolville -kirjan kirjoittajista. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomi seuraaville sukupolville – taloudellisten murrosten käsikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *