Heikki Patomäki

Suomen talouspolitiikan tulevaisuus – Teoriasta käytäntöön

4.90 19.90 

Suomen talouspolitiikan pääkäsitteet ja teoriat saavat Heikki
Pato­mäen kirjassa professionaalisen käsittelyn. Kirjassa käydään
kriittisesti läpi tärkeät termit kannustimista kilpailukykyyn ja
uusklassisesta talousteoriasta globaaliin poliittiseen taloustieteeseen.

Normaali 20.00  19.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) 4.90 
ISBN: 978-952-264-373-5

Kirjoittaja: Heikki Patomäki

Julkaisuajankohta: 01 / 2015

Sivumäärä: 281

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Suomen talouspolitiikan pääkäsitteet ja teoriat saavat Heikki Pato­mäen kirjassa professionaalisen käsittelyn. Kirjassa käydään kriittisesti läpi tärkeät termit kannustimista kilpailukykyyn ja uusklassisesta talousteoriasta globaaliin poliittiseen taloustieteeseen.

Kirjan päätavoite on kuitenkin kehittää vaihtoehtoinen ja kokonaisvaltainen talous­poliittinen ohjelma. Ytimessä on professori Patomäen julkisten investointien ohjelma, jonka seuraukset voivat olla dramaattiset niin työllisyydelle kuin kasvulle. Parhaassa tapauksessa aiempaakin velkaa voidaan maksaa pois myös absoluuttisesti, koska investoinnit lisäävät talouskasvua ja verotuloja.

Nykyiselle kilpailukyky- ja deflaatiokehitykselle on siis olemassa vaihtoehto. Megayhtiöt ja -pankit ovat konservatiivisia ja pyrkivät turvaamaan voittonsa ja valta-asemansa. Innovaatiot syntyvät siellä, missä ihmiset ovat vapaita ja voivat tavoitella hyvää elämää.

Artikkeleita ei löytynyt.
Patomäki , Heikki

Heikki Patomäki on maailman­politiikan professori, joka on julkaissut pari­kymmentä kirjaa, muun muassa  Uusliberalismi Suomessa (2007), The Political Economy of Global Security (2008), Eurokriisin anatomia (2012, englanniksi ja kreikaksi 2013) sekä Tulevaisuuden politiikkaa (2013). Hänen kirjansa ja epäortodoksiset keskustelunavauksensa ovat herättäneet vilkasta keskustelua akateemisessa maailmassa, suomalaisessa julkisuudessa ja globaalissa kansalaisyhteiskunnassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomen talouspolitiikan tulevaisuus – Teoriasta käytäntöön”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *