Ale!

Katri Söder & Anette Karlsson (toim.) 

Suomen koulutus­politiikan tulevaisuus

norm. 26.00 
Innon hinta: 22.90 

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-681-1

Kirjoittaja: Katri Söder & Anette Karlsson (toim.) 

Julkaisuajankohta: 08 / 2016

Sivumäärä: 200

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Suomen lapset pärjäävät PISA-tutkimuksissa, ja se on tasa-arvoisen peruskoulun ansiota. Sen sijaan suomalaiset aikuiset eivät pärjää yhtä hyvin: kun eteen tulee tietotekninen ongelma, niin joka viides ammattikoulun käyneistä ei yllä edes ”heikon suoriutujan” tasolle. Ero lukion käyneisiin on suuri. Tähän epäsuhtaan tepsisi hyvä varhaiskasvatus kaikille, mutta paraikaa ollaan rajaamassa lapsen subjektiivista oikeutta varhaiskasvatukseen. Tutkimukset kertovat myös sen, että vähän koulutettujen lapsista tulee entistä useammin vähän koulutettuja.

Onko Suomesta tulossa koulutuksen luokkayhteiskunta? Miten koulutuspolitiikka olisi merkittävä keino taistelussa luokkayhteiskunnan paluuta vastaan?

Suomen koulutuspolitiikan tulevaisuus -kirjassa koulutus-poliittista keskustelua herättävät mm. kouluhallituksen entinen pääjohtaja Erkki Aho, entiset opetusministerit Krista Kiuru ja Jukka Gustafsson ja entinen Yleisradion pääjohtaja Sakari Kiuru. Kirja on tehty yhteistyössä Työväen Sivistysliitto TSL:n kanssa.

Kirjan ovat toimittaneet koulutusjohtaja Katri Söder ja Uudenmaan demarinaisten puheenjohtaja Anette Karlsson. Muita kirjoittajia ovat Arkki Aho, Jukka Gustafsson, Sari Gustafsson, Lena Hallengren, Mikko Heinikoski, Mikael Hiltunen, Hanna Huumonen, Salla Karjalainen, Krista Kiuru, Sakari Kiuru, Antti Koskela, Jouni Koski, Mikko Koskinen, Maria-Riitta Mällinen, Joni Ollikainen, Jouni Parkkonen, Petra Peltonen, Pirita Ruokonen, Maria Rytkönen ja Pekka Suhonen.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomen koulutus­politiikan tulevaisuus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *