Ale!

Pasi Sahlberg

Suomalaisen koulun menestystarina – Ja mitä muut voivat siitä oppia

norm. 32.00 
Innon hinta: 10.00 

Miten Suomi nousi 30 vuodessa koulutuksen kärkimaaksi? Harvardissa työskentelevän Pasi Sahlbergin lukuisille eri kielille käännetty menestysteos osoittaa, ettei hyvään kouluun ollut kiertoteitä.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-330-8

Kirjoittaja: Pasi Sahlberg

Julkaisuajankohta: 06 / 2015

Sivumäärä: 304

Suomentaja: Salla Korpela

Alkuperäinen nimi: Finnish Lessons

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Luulitko huippukoulutustasi sattumaksi?

Miten Suomi nousi 30 vuodessa koulutuksen kärkimaaksi? Harvardissa työskentelevän Pasi Sahlbergin lukuisille eri kielille käännetty menestysteos osoittaa, ettei hyvään kouluun ollut kiertoteitä. Suomalainen menestystarina rakentui yhteisestä visiosta, kansallisesta yhteistyöstä ja siitä, että opettajan työtä arvostettiin.

Miltä Suomen koulun tulevaisuus näyttää tiukentuvassa taloustilanteessa? Voidaanko Suomen vaivalla rakennettu koulutusjärjestelmä pelastaa, ja miten sen on uudistuttava? Tätä läksyä vanhempien, kasvattajien ja päättäjien ei ole varaa jättää lukematta.

Suomalaisen koulun menestystarina on alun perin julkaistu englanniksi ja ilmestynyt 15 kielellä. Pelkästään Yhdysvalloissa sen ensimmäinen laitos on myynyt yli 25 000 kappaletta.

”Sahlberg avaa PISA-testien ja muiden kansainvälisten koululais- testien – Suomessa kriittisiä ääniä  ja väheksyntääkin synnyttäneitä – tuloksia runsaalla taulukkokuvituksella ja taulukoiden selkeillä tulkinnoilla. Jos itse menestystarina on kerrottu suomalaiseen vaa- timattomaan makuun vähän suurelliseen tyyliin, taulukoiden sisäl- tämä faktatieto ankkuroi tarinan vakaasti tosiasioihin. Taulukoiden kokoelmana kirja on hyödyllinen myös niille, joita kertova tarina ei kiehdo.” Helena Saarikoski, Tieteessä Tapahtuu 1/2016

Finnish Lessons -kirjan englanninkieliset sivut

Artikkeleita ei löytynyt.
Sahlberg , Pasi

Pasi Sahlberg on vieraileva professori Harvardin yliopistossa. Hän on ollut Suomessa CIMOn johtaja, opettajankouluttaja sekä asiantuntija Maailmanpankissa ja Euroopan koulutussäätiössä. Hän on kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön asiantuntija- ja palveluorganisaatio. Hän on kysytty kansainvälinen luennoitsija.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomalaisen koulun menestystarina – Ja mitä muut voivat siitä oppia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *