Ale!

Hänninen Jera & Hänninen Jyri 

Suomalainen velkakirja – Ihmisten elämä velkaantuvassa maassa

norm. 26.00 
Innon hinta: 5.00 

Tämä kirja on kertomus siitä, miten velkavetoinen
yhteiskunta ajaa Suomessa satoja tuhansia ihmisiä sosiaaliseen
helvettiin. Samalla se on kuvaus maailmasta, joka on jakautumassa
köyhien ja rikkaiden todellisuuteen.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-360-5

Kirjoittaja: Hänninen Jera & Hänninen Jyri 

Julkaisuajankohta: 10 / 2015

Sivumäärä: 190

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Perintätoimistot ja niiden perimät kulut huolehtivat siitä, että kompastunut ihminen ei hevin nouse. Velasta on tullut iso bisnes, jossa veroparatiiseista johdetut perintäyhtiöt puristavat ylivelkaantuneista irti viimeisen pisaran. Velka on kauppatavaraa, jota myydään rajojen yli ja jolla tienataan isoja summia.

Suomalainen velkakirja on kertomus siitä, miten velkavetoinen yhteiskunta ajaa Suomessa satoja tuhansia ihmisiä sosiaaliseen helvettiin. Samalla kirja on kuvaus maailmasta, joka on jakautumassa köyhien ja rikkaiden todellisuuteen. Laman syypäät eli Wall Streetin finanssipelurit rentoutuvat Belizen rannoilla siemaillen Piña Coladaa, mutta samaan aikaan suomalainen McDonald’sin työntekijä pohtii pientä palkkaansa, Helsingin vuokratasoa ja kallista ruokaa.

Talouden käyrissä ylöspäin sojottavat vain maksuhäiriötilastot ja työttömyysluvut. Tämä tietää hyvää velkabisneksen ytimessä oleville ihmisille.

Hänninen , Jera
Jera Hänninen (s. 1974) on helsinkiläinen kirjailija, joka on aiemmin kirjoittanut muun muassa romaanin Harakkapoika (Bazar, 2006). Hänniset ovat kirjoittaneet aikaisemmin yhdessä tieto­kirjat Kallis Köyhyys (WSOY, 2008), Tuhansien aatteiden maa. Ääriajattelua nyky-Suomessa (Johnny Kniga, 2010) ja Haluatko todella kirjailijaksi? Matkaopas kirjamaailmaan (Helsinki-kirjat, 2012). Lue lisää..
Hänninen , Jyri
Jyri Hänninen (s. 1977) on Yleisradion toimittaja, joka on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Helsingin Sanomissa. Hännisen tietokirja Veroparatiisit ja Suomi ilmestyi vuonna 2014. Hän sai tutkivan journalismin Lumilapio-palkinnon vuonna 2015 veroparatiiseja koskevasta juttusarjasta, kirjasta ja tietokannasta. Jyri Hänninen on kirjoittanut yhdessä Jera Hännisen kanssa tieto­kirjat Kallis Köyhyys (WSOY, 2008), Tuhansien aatteiden maa. Ääriajattelua nyky-Suomessa (Johnny Kniga, 2010) ja Haluatko todella kirjailijaksi? Matkaopas kirjamaailmaan (Helsinki-kirjat, 2012). Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suomalainen velkakirja – Ihmisten elämä velkaantuvassa maassa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *