Ale!

Pekka Borg

Sumumetsistä paahderinteille

norm. 19.00 
Innon hinta: 17.00 

Kirja opastaa Madeiran turvallisimmille levadoille ja vuoristopoluille. Omatoimimatkailija tavoittaa lähtöpaikat paikallisbussilla. Teos esittelee myös useimmin vastaantulevat kasvit ja linnut ja perehdyttää Madeiran ympäristökysymyksiin.

Loppuunmyyty

ISBN: 9789522641762

Kirjoittaja: Pekka Borg

Julkaisuajankohta: 03 / 2012

Sivumäärä: 112

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Omatoimivaeltajan parhaat levada- ja vuoristoreitit Madeiralla.

Sumumetsistä paahderinteille opastaa Madeiran turvallisimmille levadoille ja vuoristopoluille. Omatoimimatkailija tavoittaa lähtöpaikat paikallisbussilla. Teos esittelee myös useimmin vastaantulevat kasvit ja linnut ja perehdyttää Madeiran ympäristökysymyksiin. Myös tuoreimpien metsäpalojen ja maanvyörymien vaikutukset maisemiin ja reitteihin on huomioitu.

Avoimet levadat kulkevat eri puolilla Madeiran saarta ja paljastavat vaeltajalle puutarhojen ja pengerviljelysten eksoottiset viljely- ja koristekasvit, sumuisten laakerimetsien monilajisen kauneuden. Kirja on kurkistus Atlantin rannikon paahteisten rinteiden kaktusten ja tyräkkien maailmaan. Madeiran ilmastoa leimaa vaihtelevuus, siellä on sumulauttoja, sateita ja auringonhehkua.

Ja aina edessä virtaa levadan vesi, milloin hitaasti tasamaalla soljuen, milloin sihisevänä valkoisena kuohuna syöksyen rinnettä alas.

Artikkeleita ei löytynyt.
Borg , Pekka

Tietokirjailija, FT Pekka Borg on ollut valtion luonnonsuojelunvalvoja, WWF Suomen suojelujohtaja, Metsähallituksen ylitarkastaja ja Urho Kekkosen kansallispuiston johtaja, Matkailun osaamiskeskuksen suunnittelujohtaja, Suomen ympäristösuunnittelu Oy:n konsultti ja Helsingin yliopiston dosentti.

Tutkimusartikkelien lisäksi hän on julkaissut 12 tietoa popularisoivaa kirjaa, esimerkiksi Polkuja metsään – elämää velaksi vai vastuullista luonnonvarataloutta?, Elämyksestä elinkeinoksi – Matkailusuunnittelun periaatteet ja käytäntö (Borg, Kivi & Partti), Herättäjät, tulenkantajat ja muutoksentekijät – Luonnonsuojelun voimahahmot Suomessa, Monimuotoisuuden aika – Luonnonnähtävyyksistä Naturaan, Elämisen laatua – Ympäristönsuojelun vaiheet Kirkkonummella/ Livskvalitet – Miljövården i Kyrkslätt förr och nu ja Metsäluonto kansakunnan murrosvaiheissa. Ylimetsänhoitaja Arvid Borg ja metsän monimuotoisuus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sumumetsistä paahderinteille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *