Ale!

Jan Stocklassa

Stieg Larssonin tutkimukset – Kuka murhasi Olof Palmen?

norm. 33.00  26.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789527269244

Kirjoittaja: Jan Stocklassa

Julkaisuajankohta: 11 / 2018

Sivumäärä: 448

Suomentaja: Pekka Tuomisto

Alkuperäinen nimi: Stieg Larssons arkiv. Nyckeln till Palmemordet

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

KUKA MURHASI OLOF PALMEN?

Stieg Larssonin tutkimukset on kertomus siitä, miten yksi maailman tunnetuimmista rikoskirjailijoista yritti ratkaista Olof Palmen murhan. Sitä on yhtä vaikea laskea käsistään kuin Larssonin Millennium-dekkareita. Se vastaa kysymykseen siitä, mitä hän olisi saanut selville, jos olisi päässyt jatkamaan tutkimuksia 80 miljoonan myydyn kirjan tuomien resurssien turvin.

Vuonna 2014 toimittaja Jan Stocklassa pääsi tutustumaan Stieg Larssonin henkilökohtaiseen arkistoon, joka oli maannut koskemattomana kymmenen vuotta. Parissakymmenessä pahvilaatikossa oli Larssonin kartoitus 1980-luvun äärioikeistosta, mutta myös toistaiseksi tuntematon projekti: kattavat tutkimukset Olof Palmen murhasta. Stocklassa jatkoi Larssonin tutkimuksia, ja kirjassa on paljon Larssonin muistiinpanoja ja kirjeenvaihtoa sekä Stocklassan haastatteluja ja salaa tallentamaa materiaalia. Lopulta Stocklassa yhdistää Larssonin havainnot ja omansa teoriaksi, joka selvittää mitä Tukholman keskustassa tapahtui helmikuun viimeisenä iltana vuonna 1986.

Jan Stocklassa (s. 1965) on ruotsalainen toimittaja, kirjailija, dokumenttiohjaaja, diplomaatti ja liikemies. Hän on perustanut Prahan Metro-lehden ja kirjoittanut kirjan Gripen av Prag ruotsalaisen Saabin ja British Aerospacen lahjusskandaalista Tšekin tasavallan hävittäjäkauppojen yhteydessä

Stieg Larsson (1954–2004) on yksi kaikkien aikojen suosituimpia dekkaristeja: hänen kirjojaan on myyty yli 80 miljoonaa kappaletta. Ennen kuolemaansa Larsson oli ehtinyt koota 20 pahvilaatikollista aineistoa Olof Palmen murhasta.

Kirja kustantajan sivuilla: Stieg Larssonin tutkimukset

Julkaisija:
logo-pieni

No post found

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stieg Larssonin tutkimukset – Kuka murhasi Olof Palmen?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.