Ale!

Jarno Paalasmaa

Steinerkoulun ABC – Leikistä luovaan ajatteluun

norm. 27.00 
Innon hinta: 24.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510777

Kirjoittaja: Jarno Paalasmaa

Julkaisuajankohta: 1 / 2019

Sivumäärä: 200

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Koulumaailman on löydettävä toimivia ratkaisuja digitalisaation, monikulttuuristumisen ja yleisen hyvinvoinnin laskun esille tuomiin haasteisiin. Mitä ratkaisuja 100 vuotta täyttävä steinerkoululiike voi tarjota näihin? Miten oppiminen tuodaan lähemmäs elämää ja mitkä ovat ratkaisut yleistyneisiin motivaatio- ja työrauhaongelmiin?

Steinerkoulun ABC kehittää ajatusta kokonaisvaltaisesta kasvatuksesta, joka huomioi tietojen ja taitojen oppimisen ohella myös luovuuden, tunne-elämän ja vuorovaikutustaitojen kehityksen. Steinerpedagogiikka saa kirjassa ajan hermolla olevaa tutkimusperustaista läpivalaisua ja kuvausta siitä, miten sitä voi soveltaa uusissa yhteiskunnallisissa olosuhteissa. Kirjassa käsitellään myös steinerkouluun liittyviä ennakkoluuloja.

Steinerpedagogiikka on edelleen maailmanlaajuisesti hyvin elinvoimainen. Se on pisimpään Suomessa vaikuttanut ja vahvimmin suomalaiseen koulujärjestelmään juurtunut vaihtoehtopedagogiikka. Ajankohtaisen kirjan avulla vanhemmat saavat monipuolisia perusteita oman lapsensa kouluvalintaan ja opettajat uusia näkökulmia yksilöllisyyden ja luovuuden tukemiseen koulussa.

Kasvatusvaikuttaja, opettaja ja tietokirjailija Jarno Paalasmaa (s. 1972) on kahden lapsen isä sekä väitöskirjatutkija Tampereen yliopistossa. Hän on toiminut myös Steinerkasvatuksen liiton puheenjohtajana ja Opetushallituksen opetussuunnitelman perusteita laativan työryhmän jäsenenä.

Steinerkoulun ABC Educa-messuilla 25.1.2019. Esiintyjinä Tony Dunderfelt, Jarno Paalasmaa, Alina Tomnikov ja Oras Tynkkynen.

Artikkeleita ei löytynyt.
Paalasmaa, Jarno

Jarno Paalasmaa on ollut päätoiminen opettaja lähes 20 vuoden ajan. Hän on lisäksi ollut Steinerkasvatuksen liiton puheenjohtaja ja Opetushallituksen opetussuunnitelman perusteita laativan työryhmän jäsen. Hänellä on kaksi- ja yhdeksänvuotiaat lapset. Paalasmaan aiempia teoksia ovat Omassa rytmissä (2009), Lapsesta käsin (2011), Steinerkoulun tulo Suomeen (2011) ja Aktivoi oppilaasi (2014).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Steinerkoulun ABC – Leikistä luovaan ajatteluun”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.