Ale!

Pekka Puska

Sote ja sen pitkä kaari

norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523513501

Kirjoittaja: Pekka Puska

Julkaisuajankohta: 5 / 2020

Sivumäärä: 150

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Professori Pekka Puska kuvaa Suomen terveydenhuollon ja sosiaalihuollon pit­kää kaarta kansanterveyslaista viimeisen 15 vuoden sote­uudistushankkeisiin. Hän on seurannut uudistustyötä näkö­alapaikoilla Kansanterveyslaitoksen ja THL:n pääjohtajana ja viimeisimmän, värikkään sote­-käsittelyn aikana edus­kunnassa. Hän kertoo, mitä kulissien takana ta­pahtui Sipilän hallituskauden sote­käsit­telyssä.

Kirja on erinomainen tausta jälleen ajankohtaisten sote­-päätösten valmiste­luun. Se kertoo ymmärrettävästi, mistä sotessa todella on kysymys.

Pekka Puska oli Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Kansanterveyslaitok­sen pääjohtaja ja kansanedustaja. Puska tunnetaan itäsuomalaisten ruokailutot­tumusten muuttajana. Pohjois­-Karjala­-projektissa opittiin karttamaan tupakkaa, suolaa ja kovia rasvoja. Hankkeen ar­vellaan pelastaneen neljännesmiljoona ihmistä. Puska on ollut valtion ravitse­musneuvottelukunnan ja Suomen sydän­liiton puheenjohtaja, ja useissa Maailman terveysjärjestön WHO:n johtotehtävissä. Puska on lääketieteen ja kirurgian tohto­ri ja valtiotieteiden maisteri. Puskalta on ilmestynyt useita terveysaiheisia kirjoja.

Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sote ja sen pitkä kaari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.