Ale!

Ari Turunen & Petri Laukka 

Solvaajat – Herjaamisen hävytön historia

norm. 32.00 
Innon hinta: 26.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523512276

Kirjoittaja: Ari Turunen & Petri Laukka 

Julkaisuajankohta: 6 / 2020

Sivumäärä: 290

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Solvaaminen ja perättömien väitteiden levitys ovat viime vuosina yleistyneet, ilmiö on kuitenkin yhtä vanha kuin ihminenkin. Julmat sanat ovat aina edeltäneet julmia te­koja ja johtaneet usein katastrofeihin.

Solvaajat valottaa, miten mustamaalaus, alituiset louk­kaukset, nöyryytykset ja kaikenlainen panettelu ovat vai­kuttaneet ihmisyhteisöjen kehitykseen. Historia osoittaa antiikista alkaen, että tuloksena on ollut mitä kummalli­simpia yhteenottoja – joskus jopa sotia.

Kronologisesti etenevän kirjan herkulliset tarinat kertovat historian hurjimmista herjaajista ja pahasuisim­mista panettelijoista. Kirjassa pääsevät esiin politiikan, uskonnon, urheilun, kulttuurin ja taiteen kaikista kau­heimmat räyhääjät.

Martti Luther, Urho Kekkonen tai vaikkapa Muham- mad Ali, Johnny Rotten, Morrissey ja Gallagherin veljekset tunnetaan saavutuksistaan, mutta heidän välineenään on usein ollut panettelu. Kirjassa hahmotellaan räyhääjän tyypilliset luonteenpiirteet ja kerrotaan, mistä aineksista vihapuhe syntyy.

Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solvaajat – Herjaamisen hävytön historia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.