Ale!

Sirpa Ahola-Laurila

Soinin kupla

4.90 5.00 

Soinin kuplassa Pohjois-Pohjanmaan perussuomalainen aktiivi Sirpa Ahola-Laurila kertoo herkullisia tarinoita Perussuomalaisten hyvä veli -kerhosta, amatöörien toilailuista ja sisäpiirin kähminnöistä.

Normaali norm. 22.00 
Innon hinta: 5.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
ISBN: 978-952-264-374-2

Kirjoittaja: Sirpa Ahola-Laurila

Julkaisuajankohta: 02 / 2015

Sivumäärä: 180

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Sirpa Ahola-Laurila liittyi Oulun perussuomalaisiin ja tapasi värikästä porukkaa: yksi miehistä puhui aina B-vitamiinista ja verikokeista, ja toisen mielestä EU oli syyllinen kaikkeen. Hän ei suostunut sanomaan hintoja euroina eikä siirtänyt kelloaan kesä- ja talviaikaan.

Soinin kupla ei ole kirja julkkispoliitikoista vaan tosielämän paikallispolitiikasta ja uutterasta talkootyöstä, jossa epäpätevyys, riitely ja sisäpiirin kähmintä rehottavat. Lakia ei tunneta ja säännöistä ei perusteta, kun puheenjohtajan nuija heiluu. Miten Perussuomalaisten pitäisi muuttua, jotta se voi olla aito vaihtoehto muiden puolueiden epäselvälle hymistelylle?

 

Artikkeleita ei löytynyt.
Ahola-Laurila , Sirpa

Sirpa Ahola-Laurila toimii useissa yhdistyksissä ja järjestöissä. Hän on muun muassa Pohjois-Pohjanmaan PerusNaisten puheenjohtaja, Oulun kaupungin varavaltuutettu ja hyvinvointitoimikunnan jäsen. Lisäksi hän on THT ry:n hallituksessa ja Mielenvireys ry:n puheenjohtaja sekä MTKL:n liittovaltuuston jäsen. Hän on käynyt Yleisradion ammattiopiston ja suorittanut tiedotusopin perustutkinnon sekä ollut muun muassa Ajassa Nyt -verkkolehden päätoimittaja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Soinin kupla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *