Ale!

Sid Sirkia & Tom Elfström

Skeitti-Suomi – Rullalautailun tarina

norm. 29.00 
Innon hinta: 9.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789522648877

Kirjoittaja: Sid Sirkia & Tom Elfström

Julkaisuajankohta: 3 / 2018

Sivumäärä: 180

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Mitkä ovat pääkaupunkiseudun legendaarisimmat skeittipaikat? Missä Andy McCoy  oppi skeittaamaan? Mikä oli Rad Miken  ensimmäinen rullalauta?

Skeitti-Suomi – Rullalautailun tarina kertoo, kuinka rullalautailu saapui Suomeen. Uudet ja kokeneet harrastajat kertovat laajemmasta skeittauksen ympärille muodostuneesta kulttuurista: slangista, tiimeistä, mestoista, matkoista ja tovereista.

Skeittarit ovat ottaneet Suomessa kaupunkitilaa haltuun 1970-luvun puolivälistä asti jalkakäytävä ja parkkipaikka kerrallaan. Laudan päälle hyppäsi vuosikymmenten mittaan joukko nuoria, heidän joukossaan muun muassa Niko Ahvonen , Mitja Tuurala , Wallu Valpio , Eniz Fazliov  ja Jussi Korhonen.

Sid Sirkiä on elokuvantekijä ja kirjoittaja, joka on asunut kaikilla planeettamme mantereilla. Skeittauksen Sirkiä aloitti jo vuonna 1976. Tom Elfström on voittanut kaksi peräkkäistä rullalautailun Suomen mestaruutta vuosina 1991 ja 1992. Hän on graafinen suunnittelija, joka on kuvannut useita skeittivideoita ja ideoinut rullalaudat Hanoi Rocks -orkesterille bändin oheistuotteena.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skeitti-Suomi – Rullalautailun tarina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *