Ale!

Denise Rudberg

Seitsemän syytä kuolla

norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523514973

Kirjoittaja: Denise Rudberg

Julkaisuajankohta: 2 / 2021

Sivumäärä: 280

Suomentaja: Anu Koivunen

Alkuperäinen nimi: De sju som såg

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Tohtori Folke Bergman kutsutaan turvakotiin auttamaan kahta lääkärinhoitoa tarvitsevaa naista. Bergman ei arvaa, että potilaiden auttaminen repii hänessä auki kipeät muistot.

Pian kuuluisa jääkiekkolegenda löydetään kuolleena, ja poliisi epäilee rikosta. Esitutkinnan johtajana aloittanut Marianne Jidhoff tiimeineen kutsutaan paikalle. Aluksi vaikuttaa siltä, että uhrilla oli täydellinen elämä, menestyksekäs ura ja onnellinen avioliitto. Tutkimusten edetessä raottuu kuitenkin ruma totuus, johon liittyy väkivaltaa ja hyväksikäyttöä. Pian mikään ei ole sitä miltä aluksi näytti.

Denise Rudberg johdattaa lukijansa jälleen kullattujen kulissien taakse Tukholman hienostokortteleihin. Hänen omintakeisesta dekkarisankaristaan kertovat Marianne Jidhoff -sarjan kirjat tarjoavat hiipivää jännitystä, eleganttia viihdettä ja synkeitä salaisuuksia. Seitsemän syytä kuolla on sarjan itsenäinen seitsemän osa.

Artikkeleita ei löytynyt.
Rudberg, Denise

Denise Rudberg (s. 1971) asuu Tukholmassa ja on yksi Ruotsin menestyneimmistä kirjailijoista. Hän on opiskellut elokuvaa ja dramaturgiaa New Yorkissa ja juontanut kirjallisuusaiheista tv-ohjelmaa. Supersuosittu Rudberg kirjoitti aiemmin chick-lit-romaaneja ja on sittemmin lunastanut paikkansa Ruotsin dekkaritaivaan tähtenä. Marianne Jidhoffista kertovaa huippusuosittua sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli kolme miljoonaa kappaletta.

Jidhoff-sarjasta on ilmestynyt suomeksi kuusi ensimmäistä osaa: Yksi tappava syrjähyppy, Toinen toista pahempi, Kolmen kohtalokas leikki, Neljä kertaa kosto, Kun kello lyö viisi ja Kuuden metrin syvyydessä. 

Liittolaiset-sarjassa Rudberg tempaa lukijansa ensi kertaa keskelle historiallisten tapahtumien kuohuntaa. Sarjan ensimmäinen osa Salainen koodi ilmestyi kesällä 2020.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seitsemän syytä kuolla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *