Ale!

Maia Raitanen

Sano muikku! Suomen viehättävin kalakirja

norm. 26.00 
Innon hinta: 10.00 

Kotimaan kalat pintaa syvemmältä. Kirjassa hurmaavat ja ilmeikkäät piirrokset esittelevät kaikki Suomen vesissä majailevat kalalajit.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-107-6

Kirjoittaja: Maia Raitanen

Julkaisuajankohta: 03 / 2012

Sivumäärä: 147

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Hurmaavat ja ilmeikkäät piirrokset esittelevät kaikki Suomen vesissä majailevat kalalajit. Kaloista annetaan perustiedot: laji, levinneisyys, elinikä, koko, kutuaika ja latinalainen nimi. Sen lisäksi niiden vedenalaista elämää luonnehditaan muutamalla lauseella, mutta niin tarkasti ja eläytyvästi, että tuntuu kuin kirjoittaja tuntisi jokaisen kuvaamansa kalan henkilökohtaisesti kalaperspektiivistä.

”Kalat ovat tärkeä osa luonnon kiertokulkua. Ne ovat eläviä, hengittäviä ja tuntevia olentoja. Eräs australialainen kalatutkija onkin sanonut, että kalat olisi jo korkea aika nostaa nisäkkäiden kanssa samalle tasolle. Kaikilla kuudellakymmenelläyhdeksällä Suomen kalalla on sanansa sanottavanaan.”

Artikkeleita ei löytynyt.
Raitanen, Maia

Taitavana pitkän linjan biologian kuvittajana tunnettu Maia Raitanen on kuvittanut oppikirjoja ja tietokirjoja vuodesta 1980. Hänen aikaisempi teoksensa Sano muikku! Suomen viehättävin kalakirja ilahdutti lukijoita vauvasta vaariin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sano muikku! Suomen viehättävin kalakirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *