Ale!

Emmi Jäkkö & Aleksis Salusjärvi (toim.) 

Sankaritarinoita pojille (ja kaikille muille)

norm. 29.00 
Innon hinta: 19.90 

Tilattavissa

Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523510463

Kirjoittaja: Emmi Jäkkö & Aleksis Salusjärvi (toim.) 

Julkaisuajankohta: 3 / 2019

Sivumäärä: 180

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Martti Ahtisaari, Arvo Ylppö, Antti Tuisku, Heikki Hursti, Aleksis Kivi, Paleface, Perttu Häkkinen, Tuure Boelius, Kalle Könkkölä ja Syksy Räsänen… ja kymmeniä muita sankareita. 

Nämä urheat miehet ovat olleet rohkeita, vahvoja ja pelottomia, mutta myös auliita, uteliaita, herkkiä ja neuvokkaita. He ovat muuttaneet maailmaa olemalla rohkeasti sellaisia kuin ovat ja ottamalla toiset huomioon. Heistä kertovat tarinat ovat hauskoja ja heidän elämänsä käänteet monelle tunnistettavia. Upeasti kuvitettu kirja tarjoaa samastuttavia esikuvia monenlaisille pojille ja oman elämänsä sankareille. 

Kirjan kirjoittaa ja kuvittaa joukko suomalaisia ammattilaisia. Toimittajina ovat Aleksis Salusjärvi ja Emmi Jäkkö, jotka ovat löytäneet uusia tapoja innostaa nuoria lukemaan. Salusjärvi on ollut kulttuuritoimittaja televisiossa, radiossa sekä useissa julkaisuissa ja toimi vuoden 2017 kaunokirjallisuuden Finlandiapalkinto lautakunnan puheenjohtajana. Jäkkö on työskennellyt kulttuurialalla useissa tehtävissä, minkä lisäksi hän on vetänyt nuorten ja lukemisen välimatkaa kaventaneita hankkeita Lukukeskuksessa. Muita kirjoittajia ovat mm. Ilja Lehtinen (rap-artisti Illmari), Ville Blåfield, Mikko Sarjanen (Atomirotta), Pietari Kylmälä, Erkka Mykkänen, Harri Hertell ja Nina Honkanen. Kuvittajia ovat mm. Ossi Hiekkala, Jussi Kaakinen, Pete ”Hende” Nieminen ja Joonas RintaKanto.

Kirja sopii mainiosti 10-vuotiaasta eteenpäin.

Lukunäyte:

Kirjassa esiintyvät sankarit:

Kirjan kirjoittajat, kuvittajat ja tukijat:

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sankaritarinoita pojille (ja kaikille muille)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *