Ale!

Kallion lukiolaiset 

Sankaritarinoita nuorilta nuorille – Tarinoita urheista edelläkävijöistä Gutenbergistä Greta Thunbergiin

14.90 24.90 

Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523512511

Kirjoittaja: Kallion lukiolaiset 

Julkaisuajankohta: 2 / 2020

Sivumäärä: 136

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Tilaukset kouluille: lähetä tilaus (tilausmäärä, toimitusosoite ja laskutustiedot)
myynti@intokustannus.fi. Kiitos!

Greta Thunberg, Robin Packalen, Alexandria Ocasio- Cortez, Alan Turing, Stephen Hawking ja yli kaksikymmentä muuta yllättävää ja tutumpaa nuorten itsensä valitsemaa sankaria!

Inspiroivassa kirjassa esitellään nuorten valitsemia edelläkävijöitä, jotka sopivat roolimalleiksi paitsi nuorille myös monille vanhemmillekin. Lukiolaiset ovat kirjoittaneet tarinoita, joissa he kertovat rohkeista esikuvistaan ja tutustuttavat lukijan uskomattomiin nuoriin eri puolilta maailmaa. Sankariesittelyjen värikkään ja vaikuttavan kuvituksen on tehnyt joukko eturivin kuvittajia.

Kirjoittajina on 29 KirjaKallion nuorta lupausta, ja loppusanat on kirjoittanut heidän opettajansa, Kallion lukion kirjallisen ilmaisun lehtori, FL Eva Havo. Kirjoittajat ovat valinneet tarinoiden päähenkilöiksi omat sankarinsa kehopositiivisuusaktivistista huippufyysikkoon. Nuorissa on uskomatonta voimaa!

Sankaritarinoita-kirjasarjan aloitti lasten- ja nuorten- kirjallisuuden Finlandia-ehdokkaaksikin yltänyt, Yleisö-Finlandialla palkittu Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille). Sittemmin sarjassa ovat ilmestyneet myös Sankaritarinoita pojille (ja kaikille muille) ja Sankari­tarinoita (kaikille).

Päiväkirjakirjailija Anne Frank. Kirjoittaja Deria Kurkan. Kuvittanut Venla Vaattovaara.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sankaritarinoita nuorilta nuorille – Tarinoita urheista edelläkävijöistä Gutenbergistä Greta Thunbergiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *