Ale!

Mikael Böök

Sammansvärjning om konspirationsteori och sanningssökande

norm. 19.00 
Innon hinta: 5.00 

10 år efteråt. David Ray Griffin och den officiella teorin om 9/11. Om oliktänkare. Granskat i Radio Vega. Som om begreppet brott inte längre fanns. Nyheten om Usama bin Ladins död. Konspirationsteorins akilleshäl. Ljusare konspirationer. Om serendipidity. Sammansvärjningen i biblioteket och H.G Wells öppna konspiration. Utkast till predikan för en morgonsamling.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-113-7

Kirjoittaja: Mikael Böök

Julkaisuajankohta: 08 / 2011

Sivumäärä: 172

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle ,
Jaa tämä:

Ur innehållet: 10 år efteråt. David Ray Griffin och den officiella teorin om 9/11. Om oliktänkare. Granskat i Radio Vega. Som om begreppet brott inte längre fanns. Nyheten om Usama bin Ladins död. Konspirationsteorins akilleshäl. Ljusare konspirationer. Om serendipidity. Sammansvärjningen i biblioteket och H.G Wells öppna konspiration. Utkast till predikan för en morgonsamling.

Kirjan voi ladata ilmaisena e-kirjana täältä.

Artikkeleita ei löytynyt.

Mikael Böök, f 1947, tidigare studieledare vid Folkets bildningsförbund och grundare av internetandelslaget Katto-Meny, har under årens lopp bidragit med artiklar och publikationer om bl a Antonio Gramsci, END (nukleär nedrustning av Europa) och digitalt nätbyggande. I hans utbildning ingår en magisterexamen med filosofi och historia som huvudämnen. Under 2000-talet har han deltagit aktivt i ATTAC och Socialt världsforum.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sammansvärjning om konspirationsteori och sanningssökande”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.