Eveliina Lundqvist

Salainen päiväkirja eläintiloilta

(1 tuotearvio)

norm. 26.00 

Paljastava ja koukuttava päiväkirja
eläintuotannosta. Mitä tiloilla todella tapahtuu, kun toimittajat
ja aktivistit eivät ole näkemässä?

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-284-4

Kirjoittaja: Eveliina Lundqvist

Julkaisuajankohta: 02 / 2014

Sivumäärä: 180

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Mitä tapahtuu eläintilojen sisällä päiväsaikaan? Kun tarkkailijana on eläinhoitajaopiskelija, joka kaiken lisäksi on vegaani, avautuu tuotantotilojen arki erilaisena kuin mitä on totuttu näkemään.

Tehotuotanto on ollut lähiaikoina paljon esillä tiedotusvälineissä. Julkisuuteen tulleet katsaukset tuotantotilojen toimintatapoihin ovat perustuneet hetkittäisiin käynteihin, joissa itse tuottaja ei ole paikalla (salakuvaukset) tai jopa tuottajan kanssa ennalta sovittuihin ja siten siistittyihin käynteihin (toimittajat). Kukaan ei ole kuitenkaan aiemmin soluttautunut tiloille töihin ja nähnyt miten eläimiä todellisuudessa ja pitkällä aikatähtäimellä kohdellaan.

”Suosittelen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruuastaan sekä erityisesti eläinten oikeuksista.” Kirjavinkit, 25.3.2014

Lue kirjan omaa blogia täältä!

Artikkeleita ei löytynyt.
Lundqvist , Eveliina

Eveliina Lundqvist opiskeli tuotantoeläinpuolella eläinhoitajaksi yhden lukuvuoden ajan. Hän ei kertonut tilallisille taustoistaan vaan työskenteli harjoittelijana kuin kuka tahansa muukin. Vuoteen mahtui useita tiloja navetoista aina broilerihalliin saakka. Nähdyksi tuli eläinrääkkäystä, välinpitämättömyyttä ja kuolemaakin, mutta myös onnistumista ja päättäväisyyttä. Eveliina Lundqvist kirjoitti kokemuksistaan ja näkemyksistään päivittäin, joten muistikuvat pysyivät tuoreina. Vaikka aihe on raskas, Lunqvist on onnistunut omakohtaisella otteellaan luomaan kirjastaan mukaansatempaavan ja koskettavan. Lukija jää helposti juoneen kiinni ja haluaa tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu.

1 arvio tuotteelle Salainen päiväkirja eläintiloilta

  1. Sinikka Soininen (varmistettu kirjoittaja)

    Todella hyvä kirja!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *