Ale!

Luiz Ruffato

Rutosti hevosia

5.00 15.00 

Jarl Hellemann -käännöspalkintoehdokas! Hypnotisoiva yhdenpäivänromaani São Paulon vimmaisesta
metropolista on moneen kertaan palkittu, yksi brasilialaisen kirjallisuuden käänteentekevistä teoksista.

Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 5.00 
Normaali norm. 25.00 
Innon hinta: 15.00 
ISBN: 978-952-264-311-7

Kirjoittaja: Luiz Ruffato

Julkaisuajankohta: 05 / 2014

Sivumäärä: 160

Suomentaja: Jyrki Lappi-Seppälä

Alkuperäinen nimi: Eles eram muitos cavalos

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Rutosti hevosia oli Jarl Hellemann -käännöspalkintoehdokas 2015. ”Jyrki Lappi-Seppälän suomennos on kielellisesti rikas, ja se välittää tehokkaasti romaanin moniäänisyyden.”

Frankfurtin kirjamessujen kohukirjailijan Luiz Ruffaton tunnetuin teos Rutosti hevosia on hypnotisoiva yhdenpäivänromaani São Paulon vimmaisesta metropolista. Useiden kertomusten kollaasina romaani pureutuu kaoottisen ja loputtoman suuren kaupungin asukkaiden jokapäiväiseen elämään.

Kekseliäästi rakentuva teos vangitsee urbaanin moniäänisyyden ja imaisee lukijan ensimmäiseltä sivulta lähtien. Ruffato kirjoittaa ja puhuu niin kuin näkee maailman, eikä näky ole aina kaunis. Henkeäsalpaavalla vauhdilla kirja esittelee lukijalle metropolin rikkaat, köyhät, varkaat, prostituoidut, aseiden salakuljettajat, lääkärit, työttömät, katukauppiaat, taksikuskit ja slummien lapset. Ruffaton metropolissa ihmiset hukkuvat nimettömyyteen. Tavallisia ihmissuhteita ei enää ole, juurettomia luokkia yhdistää väkivalta ja pelko. Kirja sisältää koskettavia tarinoita yksinäisyydestä ja lohduttomasta toivosta ja niistä, jotka etsivät kaupungista parempaa elämää.

 

Artikkeleita ei löytynyt.
Ruffato , Luiz

Luiz Ruffato on palkittu brasilialainen kirjailija ja runoilija, joka kohahdutti ja ihastutti viime vuoden Frankfurtin kirjamessujen avajaispuheellaan Brasilian ristiriitaisuudesta. Hän syntyi vuonna 1961 Cataguasesissa ja on joutunut näkemään katujen todellisuuden kodittomana São Paulossa. Hän valmistui viestinnästä Juiz de Foran yliopistosta vuonna 1981. Ruffato on julkaissut kaksi runoteosta ja kahdeksan romaania, joista Rutosti hevosia on palkittu Paulista Art Critics Associationin ja Machado de Assiksen palkinnoilla. Globo-lehden kirjallisuuskriitikot mainitsivat kirjan yhtenä kymmenestä parhaasta brasilialaisesta kirjasta viime vuosikymmeniltä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rutosti hevosia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *