Ale!

Antto Terras

Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla

14.90 21.90 

Normaali norm. 27.00 
Innon hinta: 21.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523513686

Kirjoittaja: Antto Terras

Julkaisuajankohta: 8 / 2020

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle ,
Jaa tämä:

Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla kertoo hulvatto­man roast-kulttuurin saapumisesta Suomeen. Roast on yhdysvaltalaisperäinen komediatapahtuma, jossa roas­tin kohteena oleva päähenkilö istutetaan yleisön eteen kuuntelemaan itseensä kohdistuvia herjoja.

Kyseenalai­sen ja kaikkea kyseenalaistavan formaatin matka salon­kikelpoiseksi on edelleen pahasti kesken. Itsensä peliin laittamiseen ja omalla kustannuksellaan nauramiseen on kuitenkin syyllistynyt jo toistasataa suomalaista staraa, ai­na huippupolitiikoista Jari Sarasvuohon ja kirkkoherrois­ta Juha Mietoon. Jopa maamme hallituksessa on istunut samanaikaisesti kolme ministe­riä, jotka ovat liukkaalle roast­-polulle us­kaltautuneet. Myös heidän tarinansa ja salaisuutensa avataan tässä var­muuden vuoksi kaikelle kansalle.

Roast koostuu huumoris­ta, itsensä peliin laittamisesta ja etenkin rakkaudesta. Ainoastaan kaikkein vahvimmilla on varaa nauraa omalla kustannuksellaan. Maamme virallinen roastmaster Antto Terras kertoo suomalaisen roastin tarinan – ketään säästä­mättä, mutta kaikkia kunnioittaen.

Artikkeleita ei löytynyt.

Arvostelut ja uutiset

”Moni suomalaisjulkkis saa palstatilaa Antto Terraksen uudessa Roast-nimisessä kirjassa, jossa roastataan julkkisia olan takaa ja kerrotaan myös suomalaisen roastin lyhyt oppimäärä.”
Hymy, 22.8.2020

Kirjailija, roastmaster Antto Terras vieraili Radio Rockin Korporaatiossa kertomassa uutuuskirjastaan Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla. Löydät jutun täältä. (14.8.2020).

Terras , Antto

Antto Terras on neuvostovalmisteinen (synt. 1973 Tallinnassa) kirjailija ja roast-koomikko, jonka piti loikata vuonna 1991 länteen, mutta hän ajautuikin Suomeen. Antto Terraksen esikoisteos Stockmann Yard – Myymäläetsivän muistelmat ilmestyi 2015. Viro (Sensuroimaton) on hänen seitsemäs julkaistu kirjansa.   

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *