Ale!

Antto Terras

Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla

14.90 21.90 

Normaali norm. 27.00 
Innon hinta: 21.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 14.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523513686

Kirjoittaja: Antto Terras

Julkaisuajankohta: 8 / 2020

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle ,
Jaa tämä:

Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla kertoo hulvatto­man roast-kulttuurin saapumisesta Suomeen. Roast on yhdysvaltalaisperäinen komediatapahtuma, jossa roas­tin kohteena oleva päähenkilö istutetaan yleisön eteen kuuntelemaan itseensä kohdistuvia herjoja.

Kyseenalai­sen ja kaikkea kyseenalaistavan formaatin matka salon­kikelpoiseksi on edelleen pahasti kesken. Itsensä peliin laittamiseen ja omalla kustannuksellaan nauramiseen on kuitenkin syyllistynyt jo toistasataa suomalaista staraa, ai­na huippupolitiikoista Jari Sarasvuohon ja kirkkoherrois­ta Juha Mietoon. Jopa maamme hallituksessa on istunut samanaikaisesti kolme ministe­riä, jotka ovat liukkaalle roast­-polulle us­kaltautuneet. Myös heidän tarinansa ja salaisuutensa avataan tässä var­muuden vuoksi kaikelle kansalle.

Roast koostuu huumoris­ta, itsensä peliin laittamisesta ja etenkin rakkaudesta. Ainoastaan kaikkein vahvimmilla on varaa nauraa omalla kustannuksellaan. Maamme virallinen roastmaster Antto Terras kertoo suomalaisen roastin tarinan – ketään säästä­mättä, mutta kaikkia kunnioittaen.

Artikkeleita ei löytynyt.

Arvostelut ja uutiset

”Roast vaatii Antto Terraksen mukaan sitä, että uskaltaa hypätä milloin vain kritiikin kohteeksi. Terras korostaa roastia nimenomaan kunnianosoituksena.”
Turun Sanomat, 21.9.2020 (tilaajille)

”Kaksikko joka pelkää huumoria. Koomikko Antto Terras havaitsi, että Yhdysvaltoin mahtimiehet Donald Trump ja Joe Biden eivät osaa nauraa itselleen.”
Seura, 8.10.2020

”Moni suomalaisjulkkis saa palstatilaa Antto Terraksen uudessa Roast-nimisessä kirjassa, jossa roastataan julkkisia olan takaa ja kerrotaan myös suomalaisen roastin lyhyt oppimäärä.”
Hymy, 22.8.2020

Kirjailija, roastmaster Antto Terras vieraili Radio Rockin Korporaatiossa kertomassa uutuuskirjastaan Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla. Löydät jutun täältä. (14.8.2020).

Antto Terras on nokkela ja sujuvakynäinen tekijä. Roast-kirja paitsi perehdytti minut kyseiseen taidesuuntaukseen myös viihdytti ja ainakin kerran nauratti ääneen. Tietomäärältään ja tekstin sutjakkuudeltaan se on hyvin koottu.”
Kulttuuri kukoistaa, 25.9.2020

Terras , Antto

Antto Terras on neuvostovalmisteinen (synt. 1973 Tallinnassa) kirjailija ja roast-koomikko, jonka piti loikata vuonna 1991 länteen, mutta hän ajautuikin Suomeen. Antto Terraksen esikoisteos Stockmann Yard – Myymäläetsivän muistelmat ilmestyi 2015. Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla on hänen kahdeksas julkaistu kirjansa.   

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *