Ale!

Pekka Lehtonen

Rikollista rakkautta ja räiskyvää tykkitulta

norm. 27.00 
Innon hinta: 24.90 

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-883-9

Kirjoittaja: Pekka Lehtonen

Julkaisuajankohta: 9 / 2018

Sivumäärä: 230

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Kemiöläinen kirkkoherra myrkytti vaimonsa ja järjesti kruununvoudin murhan. Hän suunnitteli menevänsä naimisiin voudin lesken kanssa ja elää onnellisena elämänsä loppuun asti. Kiihkeä rakkaus johti rikokseen, joka sai 1700-luvun kemiöläiset suunniltaan.

Länsisuomalaisen Pihl-suvun tutkiminen vei Pekka Lehtosen yllättäville poluille rikollisen rakkauden ja räiskyvän tykkitulen todistajaksi. Aloittaessaan tutkimukset suvustaan renkien ja piikojen lisäksi Pekka Lehtonen löysi suvustaan venäläisen kenraalin, ruotsalaisen sotalaivaston majurin ja kemiöläisen ruukinhoitajan. Kirjassa Pihl-suvun kiehtovat tarinat kietoutuvat toisiinsa ja luovat kirjavan kuvan elämästä neljällä vuosisadalla Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Pekka Lehtonen (s. 1946) on eläkkeellä oleva ulkomaan kirjeenvaihtaja, joka on työskennellyt mm. Kansan Uutisille, MTV3:lle, Kalevalle, Turun Sanomille, Savon Sanomille, Keskisuomalaiselle, Radio Novalle ja STT:lle. Hänen asemapaikkojaan olivat Moskova, Berliini, Varsova ja Tallinna.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rikollista rakkautta ja räiskyvää tykkitulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *