Sumuvuori Johanna (toim.) 

Rauhan ytimessä – Sadankomitea 50 vuotta

norm. 25.00 

Mikä sai rakennusmestarin polttamaan sotilaspassinsa 1960-luvulla? Miksi Pohjois-Korean lähetystöstä soitettiin Rauhanasemalle? Rauhan ytimessä penkoo viisikymppisen Sadankomitea-järjestön historiaa. Se kertoo myös rauhanliikkeen taipaleesta ja roolista tämän päivän Suomessa.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-264-6

Kirjoittaja: Sumuvuori Johanna (toim.) 

Julkaisuajankohta: 08 / 2013

Sivumäärä: 170

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Miten mieltään osoittavat ”marssijat” ja taustalla vaikuttavat ”tutkijat” ajautuivat rauhanliikkeessä napit vastakkain? Mikä sai rakennusmestarin polttamaan sotilaspassinsa 1960-luvulla? Miksi Pohjois-Korean lähetystöstä soitettiin Rauhanasemalle? Toiko Irakin sodan vastainen liike 2000-luvulla rauhanjärjestöille uutta nostetta?

Rauhan ytimessä penkoo viisikymppisen Sadankomitea-järjestön historiaa. Se kertoo myös rauhanliikkeen taipaleesta ja roolista tämän päivän Suomessa.

Kirjan on toimittanut Johanna Sumuvuori. Tekijäkaartiin kuuluvat muun muassa Erkki Tuomioja, Kalevi Suomela, Arja Alho, Hannu Reime, Mikko Metsämäki, Laura Lodenius, Kalle Sysikaski, Kalle Kallio, Unto Vesa, Eekku Aromaa ja Folke Sundman.

Johanna Sumuvuori on valtiotieteen maisteri, vihreä poliitikko ja freelancer Osuuskunta Lilithissä. Sumuvuori valmistelee parhaillaan väitöskirjaa suomalaisesta rauhanturvaamisesta. Hän on toiminut vuosien varrella muun muassa Ydin-lehden toimituskunnassa, Sadankomitean pääsihteerinä ja Helsingin Sadankomitean hallituksessa. Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rauhan ytimessä – Sadankomitea 50 vuotta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *