Ale!

Outi Hakkarainen (toim.)

Rauhaa rakentamassa? – Kansalaisjärjestöt hauraissa maissa

norm. 25.00 
Innon hinta: 22.00 

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-364-3

Kirjoittaja: Outi Hakkarainen (toim.)

Julkaisuajankohta: 5 / 2018

Sivumäärä: 300

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Kaksi miljardia ihmistä elää hauraissa maissa, monet heistä sotien ja aseellisten konfliktien keskellä. Mielikuvaamme näistä maista luovat uutiset terrori-iskuista ja epäonnistuneista rauhanpyrkimyksistä. Todellisuus on myös muuta.

Rauhaa rakentamassa? -kirja kertoo, miten kansalaisjärjestöt ja muut kansalaisyhteiskunnan toimijat rakentavat hauraissa maissa perustaa rauhanomaiselle yhteiskunnalle konfliktien aikana ja niistä toipuessa.

Kirjan artikkelit, konkareiden puheenvuorot ja konkreettiset esimerkit Syyriasta, Palestiinasta, Afganistanista, Somaliasta ja Liberiasta kertovat arvokkaista edistysaskelista ja myös vaikeuksista vaarallisissa toimintaympäristöissä.

Teoksen on toimittanut Kepan asiantuntija Outi Hakkarainen. Hän on globaali­kysymysten aktivisti, joka on kirjoittanut ja toimittanut useita kehityspolitiikkaa käsitteleviä julkaisuja. Kirjaan ovat kirjoittaneet myös Johanna Antila, Anisa Doty, Omar Abdulaziz Hallaj, Elina Huttunen, Airi Kähärä, Karita Laisi, Abdirizak Mohamed, Päivi Nikkilä, Anja Onali, Lea Pakkanen, Minna Saarnivaara, Hamed Shafae ja Markku Vesikko.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rauhaa rakentamassa? – Kansalaisjärjestöt hauraissa maissa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *