Ale!

Zinaida Lindén

Rakkaus kolmeen appelsiiniin

4.90 9.90 

Normaali norm. 32.00 
Innon hinta: 9.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
ISBN: 978-952-264-793-1

Kirjoittaja: Zinaida Lindén

Julkaisuajankohta: 8 / 2017

Sivumäärä: 350

Suomentaja: Jaana Nikula

Alkuperäinen nimi: Valenciana

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Novellikokoelma Rakkaus kolmeen appelsiiniin tarkastelee ihmisiä eri maissa, poissa kotoaan ja matkoilla ympäri maailman.
Japanilainen avioliitto hajoaa, ja sen jälkijäristykset käydään aina Suomessa asti; Pietarissa tavataan nuori rakkaudessa pettynyt ja masentunut nainen, joka hautoo itsemurhaa; suomalais-filippiiniläinen perhe jumittuu luonnonvoimien vuoksi kauas kotoaan. Yhteistä kaikille tarinoille on uhat ja katastrofit, yksityiselämän ongelmista Fukushiman ydinvoimalaonnettomuuteen. Lindén ilmaisee taidokkaasti ja lämpimällä huumorilla tunteiden sekamelskaa, juurettomuuden kokemusta ja kulttuurien kohtaamispisteitä.

Onnistunut novelli perustuu yllätykseen ja arvoitukseen. Kirjoittajalla on oltava taito rakennella yllätys ja kyky sommitella arvoitus. Zinaida Lindénillä tuo taito ja kyky on.

– Turun Sanomat

Zinaida Lindénin novellikokoelma Rakkaus kolmeen appelsiiniin on täynnä pieniä ja suuria yllätyksiä. Katkonainen, mutta myös mieleenpainuva ja hauskaa.

– Huvudstadtsbladet

 

Lindén on mestari painopisteiden vaihtelussa.

– Ny Tid

Artikkeleita ei löytynyt.
Lindén, Zinaida

Zinaida Lindén (s. 1963) on suomenruotsalainen ja venäläinen kirjailija. Hän on valmistunut Leningradin yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan ruotsin kieli ja kirjallisuus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rakkaus kolmeen appelsiiniin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *