Ale!

Vappu Taipale

Rakas lapsi – Muistoja & ymmärrystä kasvamisesta

norm. 29.00 
Innon hinta: 26.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523510548

Kirjoittaja: Vappu Taipale

Julkaisuajankohta: 1 / 2019

Sivumäärä: 180

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Vappu Taipale on ollut toimijana ja päättäjänä mukana monissa lapsiin liittyvissä asioissa: ministerinä, lastenpsykiatrina ja kansalaisaktiivina. Taipale yhdistää kaikki nämä puolet tässä sydämellä kirjoitetussa teoksessa. Se on lempeitä ajatuksia kasvamisesta ja asiantuntevaa kasvatusetiikkaa, mutta myös Taipaleen muisteluksia vuosien varrelta. Kirja on rakkaudella kirjoitettu elämäkertojen ystäville ja kaikille vanhemmille, joita kiinnostavat viisaat ajatukset kasvamisesta.

Taipaleen mielestä nykysukupolvemme ovat jättäneet tulevien sukupolvien ratkaistaviksi liian monta keskeistä ongelmaa. Moni asia on kuitenkin muuttunut vuosien varrella parempaan suuntaan. Koskaan maailmassa ei ole ollut niin paljon lapsia kuin nyt – lapsia, joita rakastetaan ja joista huolehditaan, eli suurelta osin kaikki on hyvin! Kirjan lämmin sanoma on, että tämän päivän lapsilla on maailma edessään ja rikas sisäinen maailma itsessään.

Artikkeleita ei löytynyt.
Taipale, Vappu

Vappu Taipale on lääketieteen ja kirurgian tohtori, hän aloitti uransa lastenpsykiatrina. Ennen eläkkeelle siirtymistään hän työskenteli Stakesin (nykyisen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen) pääjohtajana. Taipale on ollut sosiaali- ja terveysministeri. Hän on kirjoittanut moniin sosiaali- ja terveysalan ja mielenterveystyön oppikirjoihin. Vanhetessaan Vappu Taipale on syventynyt yhä enemmän ikääntymisen saloihin tutkimusten kautta. Vappu ja Ilkka Taipaleen perheessä on neljä lasta ja seitsemän lastenlasta.

Hän on kirjoittanut kirjat Vanha ja vireä – Virkistyskirja naisille ja Isoäitikirja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rakas lapsi – Muistoja & ymmärrystä kasvamisesta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *