Ale!

Arne Dahl

Rajamaat

5.90 19.90 

Normaali norm. 29.00 
Innon hinta: 10.00 
Pokkari norm. 10.00 
Innon hinta: 5.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 19.90 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 978-952-264-794-8

Kirjoittaja: Arne Dahl

Julkaisuajankohta: 8 / 2017

Sivumäärä: 360

Suomentaja: Kari Koski

Alkuperäinen nimi: Utmarker

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Berger & Blom-sarjan ensimmäinen osa

15-vuotias Ellen Savinger on ollut kadoksissa kolme viikkoa. Syrjäisen talon uumenista löytyvät jäljet ohjaavat oudon rikollisen jäljille. Tukholmalainen poliisi Sam Berger epäilee sarjamurhaajaa, mutta ilman ruumista on vaikea todistaa mitään. Miten salaperäinen pyöräilijänainen liittyy katoamiseen? Entä mitä salaisuuksia Bergerin omasta menneisyydestä löytyy – salaisuuksia, joita hän ei ole halunnut ajatella vuosikausiin?

Nopeatempoinen Rajamaat aloittaa Arne Dahlin uuden kirjasarjan. Sen keskushenkilöinä ovat rikosylikonstaapeli Sam Berger ja turvallisuuspoliisin soluttautuja Molly Blom.
Vertautuu: Raymond Chandler, Graham Greene ja John Le Carré.
Arne Dahl (s. 1963) on yksi arvostetuimmista rikoskirjailijoista Pohjoismaissa. Dahlin A-sarjan dekkarit ovat kiiteltyjä, ja niistä on tehty suosittuja tv-filmatisointeja. Dahlin kirjoja on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta, ja niitä on käännetty 32 kielelle. Hänelle on myönnetty rikoskirjallisuuden palkintoja Saksassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Dahlia on verrattu mm. Raymond Chandleriin, Graham Greeneen ja John Le Carréhen. Kirjailija, kriitikko ja toimittaja Dahl asuu Tukholmassa perheensä kanssa.

Tulossa tv-sarja ”Killing Eve” tuotantoyhtiöltä

Rikoskonstaapeli Sam Bergerin jutussa jännitys kihisee – Arne Dahlin dekkarisarjan aloitusosa lupaa hyvää.

– Helsingin Sanomat

Kaikkien aikojen paras ruotsalainen rikosromaani.

– Sydsvenskan

Tämä kirja tarttuu sinuun kuin puristin heti ensimmäiseltä sivulta, eikä päästä sinua koskaan.

– Peter James

Arne Dahl on ehkä kaikkein harkitsevin ja leikkisin nykyisistä pohjoismaisen rikoskirjallisuuden kirjailijoista. Hän myös sattuu olemaan yksi jännittävimmistä.

– Ian Rankin

Tutustu sarjan muihin osiin:

Dahl, Arne

Arne Dahl (s. 1963) on yksi arvostetuimmista rikoskirjailijoista Pohjoismaissa. Dahlin A-sarjan dekkarit ovat kiiteltyjä, ja niistä on tehty suosittuja tv-filmatisointeja. Dahlin kirjoja on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta, ja niitä on käännetty 32 kielelle. Hänelle on myönnetty rikoskirjallisuuden palkintoja Saksassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Dahlia on
verrattu mm. Raymond Chandleriin, Graham Greeneen ja John Le Carréhen. Kirjailija, kriitikko ja toimittaja Dahl asuu Tukholmassa perheensä kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rajamaat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *