Ale!

Ville Iivarinen

Raha – Mitä se todella on ja mitä sen tulisi olla?

4.90 9.90 

Tiesitkö, että pankit eivät oikeasti lainaa rahaa? Entä tiesitkö, että jos kaikki maailman velat maksettaisiin, maailmassa ei voisi olla enää rahaa? Kirja kertoo kaiken, mitä et tiennyt rahasta.

Normaali norm. 23.00 
Innon hinta: 9.90 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 9.90 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
ISBN: 978-952-264-446-6

Kirjoittaja: Ville Iivarinen

Julkaisuajankohta: 10 / 2015

Sivumäärä: 282

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Tiesitkö, että pankit eivät oikeasti lainaa rahaa? Entä tiesitkö, että jos kaikki maailman velat maksettaisiin, maailmassa ei voisi olla enää rahaa?

Yhteiskuntien rahoitus on täysin riippuvaista pankkien tekemistä velkasuhteista. Se on perimmäinen syy toistuviin finanssikriiseihin, yhteiskuntien mielettömään velkaantumiseen, demokratian voimattomuuteen ja ekologisesti tuhoisaan loputtoman talouskasvun tavoitteluun.

Raha kertoo kaiken, mitä et tiennyt rahasta. Monet maailman suurista ongelmista voitaisiin ratkaista, jos raha toimisi niin kuin ihmiset luulevat sen toimivan. Raha on ensimmäinen suomenkielinen esitys rahareformiliikkeen rahakritiikistä.

Artikkeleita ei löytynyt.
Iivarinen , Ville

Ville Iivarinen on valtiotieteiden maisteri ja raha-aktivisti. Hän on toiminut useiden vuosien ajan Suomen Talousdemokratia ry:n puhemiehenä ja tullut tunnetuksi esiintymisestään Ajan Henki -elokuvassa ja lukuisissa radio-ohjelmissa, talousaiheisista blogikirjoituksistaan ja luennoistaan sekä leiriytymisestään eduskuntatalon edustalle Occupy-liikkeessä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Raha – Mitä se todella on ja mitä sen tulisi olla?”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *