Ale!

Paul Stenning

Rage Against The Machine – Taistelu lavalla

norm. 25.00 
Innon hinta: 10.00 

Rage Against The Machinessa yhdistyvät käsittämättömän tiukka rap ja metalli, poliittiset lyriikat ja planetaarinen supertähteys. Bändi on yhä yksi maailman merkittävimmistä kapinallisen rockin soihdunkantajista, joka pistää kipeästi piikkinä viihdeteollisuuden perseessä.

Loppuunmyyty

ISBN: 9789522641724

Kirjoittaja: Paul Stenning

Julkaisuajankohta: 06 / 2013

Sivumäärä: 220

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Kun Harvardin opiskelija Tom Morello tapasi Zach De La Rochan Los Angelesissä vuonna 1992, rock ei ollut enää entisensä: Rage Against The Machinessa yhdistyivät käsittämättömän tiukka rap ja metalli, poliittiset lyriikat ja planetaarinen supertähteys. Bändi pääsi heti Epic-levy-yhtiön talliin, mutta monikansallisella firmalla ei ollut mitään sananvaltaa bändin musiikkiin. Myöhemmin laulaja De La Rocha jätti yhtyeen, ja loput jäsenet perustivat Audioslaven. Kitaristi Morello niitti mainetta myös The Nightwatchman -sooloprojektillaan.

Vuonna 2007 Rage Against The Machine kokosi rivinsä uudelleen ja teki raivokkaita keikkoja. Bändi on yhä yksi maailman merkittävimmistä kapinallisen rockin soihdunkantajista, joka pistää kipeästi piikkinä viihdeteollisuuden perseessä.

”On mielestäni mielenkiintoista törmätä suuremman kokoluokan yhtyeeseen, jonka motivaatiot musiikin tekemiseen ovat jotkin muut kuin ne perinteiset; huumeet, biletys ja pillu. [– –] [Kirjan] lukee läpi ihan ilolla, [– –] [se] keskittyy lähinnä Rage Against the Machinen musiikillisen puolen ja heidän agendan selittämiseen.”
Aleksi Vaittinen, Miasma 18.1.2014

Artikkeleita ei löytynyt.
Stenning , Paul

Paul Stenning on tietokirjailija, joka on kirjoittanut kymmenisen rock-kirjaa esimerkiksi Metallicasta, Guns n’ Rosesista ja thrash metallista. Ks. http://www.paulstenning.co.uk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rage Against The Machine – Taistelu lavalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *