Ale!

Yassin Musharbash

Radikaali

norm. 32.00 
Innon hinta: 5.00 

Pommi-isku – keskellä Berliiniä. Radikaali on pelottavan realistinen poliittinen trilleri yhteiskunnasta hälytystilassa ja radikaaleista eri vaatteissa.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-234-9

Kirjoittaja: Yassin Musharbash

Julkaisuajankohta: 10 / 2013

Sivumäärä: 388

Suomentaja: Mari Janatuinen

Alkuperäinen nimi: Radikal

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Pommi-isku – keskellä Berliiniä.

Al-Qaida ilmoittautuu iskun tekijäksi, mutta islamisteja tutkiva Samson haistaa palaneen käryä. Iskun kohde – lupaava poliitikko Lutfi Latif – sai tappouhkauksia muiltakin. Latifin avustajan Sumayyan kanssa Samson seuraa jälkiä salaperäiseen kommandoryhmään, joka uskoo olevansa Pyhässä sodassa. Vallanpitäjien kermasta koostuva ryhmä on ilmeisen vaarallinen.

Radikaali on pelottavan realistinen poliittinen trilleri yhteiskunnasta hälytystilassa ja radikaaleista eri vaatteissa. Totuutta etsiessä on mentävä pitkälle – ehkä liian pitkälle. Ja mikä on loppujen lopuksi totuus?

Artikkeleita ei löytynyt.
Musharbash, Yassin

Yassin Musharbash (s. 1975) on saksalaista ja jordanialaista sukua. Hän on Die Zeitin toimittaja ja erikoistunut terrorismista ja arabimaailmasta uutisointiin. Musharbash on kirjoittanut al-Qaidaa käsittelevän tietokirjan Die neue Al-Qaida (2006). Radikaali on hänen ensimmäinen romaaninsa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Radikaali”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *