Ale!

Ekholm Kai & Koski Jussi T. 

Pysähtymiskirja – Paremman etsijälle

5.00 20.00 

Pysähtymiskirja paremman etsijälle tarkastelee haasteita, joita tietoyhteiskunnan ihminen kohtaa kansalaisena, työntekijänä – ja ihmisenä. Välttämätön kirja työyhteisöille. Täydellinen lomakirja.

Pokkari 29.00  5.00 
Normaali 26.00  20.00 
ISBN: 978-952-264-245-5

Kirjoittaja: Ekholm Kai & Koski Jussi T. 

Julkaisuajankohta: 10 / 2013

Sivumäärä: 181

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

”Kirja esittelee monia tapoja hidastaa ja samalla syventää elämää. Vapaan hengityksen opetteleminen on hyvä alku. Kaiken luovuuden lähde ei ole sinne tänne sinkoileva, trendikäs ideointi, vaan syntyneen idean perusteellinen pohtiminen.”
>> Tuula-Liina Varis, Kansan Uutiset Verkkolehti, 11.1.2014

 

Miksi motivaatio katoaa? Miksi asiantuntemus ei syvene, vaikka kouluttaudumme koko ajan? Miksi ajattelemme huonosti vaikka luulemme ajattelevamme hyvin?

Pysähtymiskirja paremman etsijälle tarkastelee haasteita, joita tietoyhteiskunnan ihminen kohtaa kansalaisena, työntekijänä – ja ihmisenä. Välttämätön kirja työyhteisöille. Täydellinen lomakirja.

”Kirjoitimme kirjan opetukseksi itsellemme ja virikkeeksi Sinulle, joka haluat pysähtyä pohtimaan omaa elämääsi, ammattilaisuuttasi ja yhä kiivastahtisemman maailmamme menoa”, kirjailijat kertovat.

Pysähtymiskirja paremman etsijälle on optimistinen kirja. Tiedostamalla kirjassa esiteltyjä näkökulmia itse kukin voi tulla enemmän ehjäksi ja olla vähemmän hajalla.

Muista vaikkapa nämä:
– kierrä onnen kauppiaat
– anna itseluottamuksen heilahtaa
– arvosta pieniä mitättömiä hetkiä
– ajattele vähemmän
– erota hyvät asiat muodikkaista asioista

Ekholm, Kai
Kansalliskirjaston johtaja Kai Ekholm on kirjoittanut useita tietokirjoja, Kielletyt kirjat, Kirjastot ovat palaessaankin kauniita ja Kirja tienhaarassa (yhdessä Yrjö Revon kanssa). Kansalaisen sähköiset oikeudet ja toimivalta ovat lähellä hänen sydäntään. Lue lisää..
Koski , Jussi T.
Kasvatustieteen tohtori Jussi T. Koski on ammatillisen suorituskyvyn kehittämisen asiantuntija ja kouluttaja. Hän on kirjoittanut monia kiitettyjä kirjoja luovuudesta, oppimisesta ja työelämästä: Infoähky, Luova hierre ja kuinka ideat syntyvät (yhdessä Saku Tuomisen kanssa). Lue lisää..
Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pysähtymiskirja – Paremman etsijälle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *