Ale!

 Nemtsov Boris ja Milov Vladimir

Putinismi ja Venäjän rappio

7.00 8.00 

Mitä Boris Nemtsov ajatteli Vladimir Putinista ja Venäjän tilanteesta? Traagisella tavalla uudelleen ajankohtaiseksi tullut pamfletti vuodelta 2009.

Normaali norm. 13.00 
Innon hinta: 8.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 7.00 
ISBN: 978-952-01-0367-5

Kirjoittaja:  Nemtsov Boris ja Milov Vladimir

Julkaisuajankohta: 09 / 2009

Sivumäärä: 96

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Kirja Vladimir Putinin kahdeksanvuotisen presidenttikauden tuloksista. Transparency International -järjestön mukaan Venäjä on pudonnut maailman korruptoituneimpien maiden joukkoon sijalle 143 Gambian, Togon ja Angolan seuraan. Vielä vuonna 2000 Venäjä piti sijaa 82.

Valtion mahtiyhtiöiden osakkeita tai määräysvaltaa on siirretty kolmansien osapuolten haltuun. Räikein esimerkki on kaasujätti Gazprom tytäryhtiöineen. Usein operaatioiden taustalla ovat olleet Putinin luottomiehet, he ovat tulleet oligarkkien tilalle. Osa operaatioista toteutettiin, kun Venäjän nykyinen presidentti Dmitri Medvedev oli Gazpromin hallituksen puheenjohtaja.

Boris Nemtsov ja Vladimir Milov perkaavat demografista aikapommia, oikeuslaitoksen mädännäisyyttä, harjoitettua aggressiivista ulkopolitiikkaa, armeijan takapajuisuutta ja ihmisoikeusongelmia. Monet ongelmat olisi voitu ratkaista tai aloittaa niiden ratkaisu nyt, kun maa on öljy- ja kaasudollareista rikas. Kuinka käy, kun ennätysmäinen öljyn hinta kääntyy laskuun?

Kirja vakuuttaa. Kirjoittajat tuovat esiin nimiä ja lukuja, he tuntevat aiheensa. Boris Nemtsov Jeltsinin aikainen varapääministeri ja nykyinen oppositiopoliitikko ja Vladimir Milov on entinen energia-asioiden varaministeri.

Boris Nemtsov murhattiin Moskovassa 27.2.2015.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Putinismi ja Venäjän rappio”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *