Ale!

Antti Vihinen

Punainen prinsessa

norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523513372

Kirjoittaja: Antti Vihinen

Julkaisuajankohta: 2 / 2021

Sivumäärä: 360

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Tampereen Pyhäjärvellä vietetään juhannusta perinteik­käästi: yksi hukkunut. Kuolleen naisen henkilöllisyyttä selvittämään hälytetään komisario Markus Berglund ja hänen aisaparinsa Ruokosalmi. Murhatutkimukset johtavat poliisin täysin odottamattomaan suuntaan ja 70-­lukulaisia kuohuttaneen Baader–Meinhof­-terroris­min lähteille. Kuka arvoituksellinen nainen oikein on?

Uutinen kantautuu pian Tampereelta suureen maa­ilmaan. Koko juttu on paisua yli äyräidensä viimeistään silloin, kun Saksan turvallisuuspalvelu ja sen kenttäjoh­taja Sandra Klinger ottavat ohjat käsiinsä. Onko kylmä­ verinen RAF­-terroristiryhmä tehnyt paluun?

Mysteeri vie syvälle RAF:n ja sen ikonisten johtohah­mojen, Andreas Baaderin, Ulrike Meinhofin ja Gudrun Ensslinin menneisyyteen. Samalla se kurkottaa ihmis­mielen synkimpiin syövereihin ja kysyy, mikä saa ihmisen uskomaan fanaattisesti oman käden oikeuteen.

Terroristien jäljet kulkevat Tampereelta Berliiniin, Helsingistä Hampuriin ja Stammheimin vankilasta Her­vantaan. Koukuttava rikosromaani ammentaa lähimen­neisyydestämme, jossa on jotakin pelottavan tuttua.

Artikkeleita ei löytynyt.
Vihinen , Antti

Antti Vihinen (s. 1961) on monipuolinen kulttuurivaikuttaja. Hänen tiensä tamperelaisesta bändibussista kulttuuriteorian professoriksi Saksaan on uskomaton seikkailu. Vihinen on työskennellyt suomalaisen kulttuuriviennin tehtävissä Berliinissä ja Sibeliustalon johtajana Lahdessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Punainen prinsessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *