Ale!

Rasmus Fleischer

Postdigitaalinen manifesti

15.00  3.00 

Postdigitaalinen manifesti on virkistävä puheenvuoro tekijänoikeuskeskusteluun ja kurottaa reippaasti yleisen juupas-eipäs keskustelun ylle.

Normaali 15.00  3.00 
ISBN: 978-952-264-003-1

Kirjoittaja: Rasmus Fleischer

Julkaisuajankohta: 09 / 2010

Sivumäärä: 126

Suomentaja: Mikael Brunila

Alkuperäinen nimi: Det Postdigitala Manifestet, Ink Bokförlag 2009.

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Ruotsalaisen bloggarin ja Piratbyrån perustajajäsenen Rasmus Fleischerin kirja Postdigitaalinen manifesti on virkistävä puheenvuoro tekijänoikeuskeskusteluun ja kurottaa reippaasti yleisen juupas-eipäs keskustelun ylle. Teos pohtii, miten ihmisten tapa kokea musiikkia on muuttunut digitaalisen aikakauden myötä.

Fleischer tutkii digiajan tuomaa yltäkylläisyyttä. Enää ei ole kysymys siitä, miten tuottaa taas uusi biisi, ennemminkin on osattava toimia runsauden sarvessa. Jonkun on osattava valita. Valta ja vastuu hahmottuvat uudella tavalla. Musiikki ei ole enää äänitiedostoja kovalevyllä tai nuotteja paperilla, vaan tapa luoda yhdessäoloa ja yhteisyyttä.

Manifesti erittelee niitä muutoksia ihmisten kokemuksissa, joista keskustelemalla tekijänoikeusdebattiin voi saada jotakin tolkkua.

Artikkeleita ei löytynyt.

Rasmus Fleischer on toimittaja ja valmistelee väitöskirjaansa Tukholmassa. Ruotsin tekijänoikeuskeskusteluissa vahvasti näkyvä Piratbyrå-ryhmä on perustanut tiedostonjakosivuston The Pirate Bayn. Fleischer on aktiivinen myös Juliagruppenissa, joka toimii avoimen internetin puolesta. Lisäksi hän pyörittää vaikutusvaltaista Copyriot.se-blogia, jossa keskustellaan filosofiasta, estetiikasta ja uudesta kulttuuriteoriasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Postdigitaalinen manifesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *