Ale!

Jylhämö Kimmo ja Kuusela Hanna (toim.) 

Politiikkaa, idiootti! Vastakkainasetteluja Žižekin kanssa

5.00 7.00 

Kulttuuriteorian Elvis, Slavoj the Superstar. Journalistinen seikkailu jännitteiseen nykytodellisuuteen Slavoj Žižekin kanssa. Slovenialainen filosofi Žižek on yksi nykyajan merkittävimmistä yhteiskunnallisista ajattelijoista ja politiikan kriitikoista.

Normaali norm. 13.00 
Innon hinta: 5.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 7.00 
ISBN: 978-952-01-0365-1

Kirjoittaja: Jylhämö Kimmo ja Kuusela Hanna (toim.) 

Julkaisuajankohta: 10 / 2009

Sivumäärä: 160

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Haastattelukirja on journalistinen seikkailu Slavoj Žižekin poliittisen filosofian jännitteiseen maailmaan. Se pohjautuu tekijöiden keskusteluun Žižekin kanssa ja Žižekin teksteihin. Žižek on puolustanut koko uransa ajan kollektiivista toimintaa ja ajattelumuotoja, jotka sekoittavat kulttuurikritiikkiä, metafysiikkaa, psykoanalyysiä, elokuvaa ja populaarikulttuuria. Samalla hän on erittäin tietoinen kollektiivisten ideologioiden vaaroista ja ristiriidoista.

Žižek on aina tuottanut päänvaivaa: entisessä Jugoslaviassa hän ei ollut tarpeeksi marxilainen – nyky-Euroopassa Žižek nähdään marxilaisen teorian rock-tähtenä. Vuonna 1990 liberaalin kapitalismin heltymättömänä kriitikkona tunnettu Žižek oli Slovenian liberaalidemokratisen puolueen presidenttiehdokkaana.

Slavoj Žižek on slovenialainen filosofi ja kulttuurikriitikko. Žižek on tunnettu populaarikulttuuri- ja elokuvakritiikistään.

Hanna Kuusela on kansalaisaktivisti ja kulttuurintutkija ja Kimmo Jylhämö Voima-lehden päätoimittaja.

Jylhämö , Kimmo
Kimmo Jylhämö on Voima-lehden päätoimittaja. Jylhämö toimitti Hanna Kuuselan kanssa teoksen Politiikkaa, idiootti!, joka käsitteli  tiedon poliittisuutta Slavoj Žižekin ajattelun innoittamana. Jylhämö teki Klaus Welpin kanssa vastamainoskirjan Louserit vuittuun, joka tutki parodian avulla mainonnan ja journalismin suhdetta. Me=media jatkaa tätä vuoropuhelujen sarjaa nyt journalismin teorian ja käytännön välillä. Lue lisää..
Kuusela , Hanna
Hanna Kuusela tekee kulttuurintutkimuksen väitöskirjaa Lontoossa. Hän on vanha Attac-aktiivi, joka näkee kriisejä kaikkialla. Häntä ovat kiiinnostaneet muun muassa Puolueiden kriisi (Like, 2008) ja EU:n kriisi. Lue lisää..

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Politiikkaa, idiootti! Vastakkainasetteluja Žižekin kanssa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *