Nina Honkanen

Pohjakosketus

norm. 7.92 19.92 

Pokkari norm. 10.00 
Innon hinta: 8.00 
Normaali norm. 32.00 
Innon hinta: 19.92 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 9.90 
Innon hinta: 7.92 
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523511163

Kirjoittaja: Nina Honkanen

Julkaisuajankohta: 8 / 2019

Sivumäärä: 300

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Takana on pitkä yhteinen elämä, jossa on ollut alusta asti säröjä. Vai onko kohtuullista, että puoliso hallitsee raivokohtauksillaan koko perhettä, päättää mitä toinen laittaa päälleen ja huutaa keskellä katua, oli lapsi sitten vielä kohdussa tai unilla vaunuissaan?

Nina Honkasen kolmas romaani on menneestä nykyiseen ja takaisin liikkuva kuvaus huojuvasta avioliitosta. Samalla se on mustan huumorin ja elämänilon maustama selviytymistarina. Tarina ravistelee, mutta myös lohduttaa ja kannustaa.

Artikkeleita ei löytynyt.
Honkanen , Nina

Kirjailija-käsikirjoittaja Nina Honkanen syntyi Porissa vuonna 1968, varttui Raumalla ja muutti Helsinkiin 80-luvulla. Muun muassa kaksi romaania, tieto­kirjoja, kuunnelmia, dokumentteja, tv-sarjan, näytelmän, ­kolumneja ja neljä poikaa maailmaan saattanut Honkanen on kirjoittanut työkseen 25 vuotta, viimeisimpänä ­Onnelliseksi – Seksuaalisuus läpi elämänkaaren -tieto­kirjan. Hän on myös työskennellyt radio- ja tv-toimittajana. Esikoisromaanista Gladiaattori on tekeillä kansain­välinen elokuva. Honkasen mielestä joustavuus, juokseminen, myötätunto ja rakkaus ovat paras tapa ylläpitää mielen­terveyttä.


Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pohjakosketus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *