Ale!

Nina Honkanen

Pohjakosketus

norm. 32.00 
Innon hinta: 26.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523511163

Kirjoittaja: Nina Honkanen

Julkaisuajankohta: 8 / 2019

Sivumäärä: 300

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Takana on pitkä yhteinen elämä, jossa on ollut alusta asti säröjä. Vai onko kohtuullista, että puoliso hallitsee raivokohtauksillaan koko perhettä, päättää mitä toinen laittaa päälleen ja huutaa keskellä katua, oli lapsi sitten vielä kohdussa tai unilla vaunuissaan?

Nina Honkasen kolmas romaani on menneestä nykyiseen ja takaisin liikkuva kuvaus huojuvasta avioliitosta. Samalla se on mustan huumorin ja elämänilon maustama selviytymistarina. Tarina ravistelee, mutta myös lohduttaa ja kannustaa.

Honkanen , Nina

Kirjailija-käsikirjoittaja Nina Honkanen syntyi Porissa vuonna 1968, varttui Raumalla ja muutti Helsinkiin 80-luvulla. Muun muassa kaksi romaania, tieto­kirjoja, kuunnelmia, dokumentteja, tv-sarjan, näytelmän, ­kolumneja ja neljä poikaa maailmaan saattanut Honkanen on kirjoittanut työkseen 25 vuotta, viimeisimpänä ­Onnelliseksi – Seksuaalisuus läpi elämänkaaren -tieto­kirjan. Hän on myös työskennellyt radio- ja tv-toimittajana. Esikoisromaanista Gladiaattori on tekeillä kansain­välinen elokuva. Honkasen mielestä joustavuus, juokseminen, myötätunto ja rakkaus ovat paras tapa ylläpitää mielen­terveyttä.


Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pohjakosketus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pohjakosketus oli armoton, ahdistava ja koukuttava – toki myös lempeä ja miten sen nyt sanoisi – inhimillinenkin. Romaani muistutti miten vaikeaa on räpiköidä pois totutuista tavoistaan ja yrittää muistaa kuka lopulta on. Ja vieläpä opetella pitämään itsestään. Romaanin hotkaistuani on jotenkin pöllämystynyt olo, niin intensiivinen lukukokemus oli – kiitos!”
Paula Jokimies, Yle Radio Suomi

Nina Honkanen on saattanut tähän maailmaan kirjoja, kolumneja, kuunnelmia ja neljä fiksua poikaa. Hänen juuri ilmestynyt kolmas romaaninsa on ihmisyyden pohjamutia hämmentävä teos, joka sanoittaa raa’an rehellisesti ja koskettavasti sitä, miksi satuttavasta suhteesta on niin vaikea lähteä, rakastaa itseään ja toista, pyristellä irti menneisyydestä, opituista toimintamalleista, kyseenalaisista totuuksista ja kaikkinielevästä häpeästä. Lukukokemus oli hypnoottinen: en voinut laskea kirjaa käsistä, vaan luin Pohjakosketuksen viime yönä yhteen menoon.”
Mirkka Oja-Leikas, 3.8.2019

”Tarina on runsas. Kaikesta karuudesta huolimatta kirjasta huokuu rakkaus lapsiin, uskoon, toivoon ja rakkauteen – elämään. Romaanissa on erityisen hyvää se, että lapsuuden kokemukset antavat selityksen molempien hahmojen käyttäytymiselle.”
Lukijapalaute

”Lukukokemus oli hypnoottinen: en voinut laskea kirjaa käsistä, vaan luin Pohjakosketuksen viime yönä yhteen menoon.”
Lukijapalaute

”Luin romaanin yhdessä yössä. Pidätin henkeä, hengästyin, itkinkin. En voinut jättää kirjaa käsistäni. Tarina tuli iholle, lähelle, tunnemuistiin. Mietin, mikä oli minun pohjakosketukseni. Löysin sen, pystyin jo muistamaan sen kyynelittä. Se kuulemma tarkoittaa, että asiaa on silloin tarpeeksi käsitellyt mielessään. Tämän soisi luettavaksi ihan kaikille.”
Lukijapalaute

”En ole vähään aikaan uppoutunut mihinkään kirjaan näin. Jos joku lukija on kokenut edes 1/3 Pohjakosketuksen parisuhdekuviosta toivon, että kirjan luettuaan olisi rohkeutta muuttaa kohtaloaan ja tulevaisuus toisi jotain hyvää ja korjaavaa. Upeasti kirjoitettu ja todella kova kirja!”
Lukijapalaute

”Onpa kirja! Ehyt. Ja kesän kuvaukset tuovat kirjan loppuun ihan uuden sävyn – ne ikään kuin kauniisti klousaavat tarinan. Nainen tarvitsee aikaa ja etäisyyttä jotta onnellisesta lopusta voi ja uskaltaa unelmoida. Pohjakosketus antaa toivoa niille, jotka vielä hengittävät tuota helvettiä. En ihmettele vaikka siitä tulisi syksyn kärkikirjoja! Kiitos kirjasta.”
Lukijapalaute

”Luin – ei kun hotkaisin Nina Honkasen juuri julkaistun Pohjakosketus-romaanin, eittämättä kirjailija paras teos: viisas, sujuvasti kirjoitettu ja kertoo niin tärkeistä asioista. Ja hienoa ja sujuvaa kieltä.”
Lukijapalaute️

”Oli erityinen lukukokemus. Kiitos, että olet ja kirjoitat.”
Lukijapalaute

”Eka kirja elämäni aikana, minkä olen yhessä päivässä lukenu! Herätti tunteita laidasta laitaan ja kerronta oli ihan loistava. Minkä tien päähenkilöt kulkevat läpi romaanin ja häkellyttävää että on saatu tuollainen tarina kirjallisuudeksi kansien väliin aiheesta, josta harva uskaltaa edes puhua! Aivan loistava kirja.”
Lukijapalaute

”Kirja piti lukea heti – ahmien. Ahdisti ja kurkkua kuristi. Pysähdytti ja sydän sykki epävireisesti. Kieleltään rikas ja vahva teos. Kiitos kirjasta.”
Lukijapalaute