Ale!

Nina Honkanen

Pohjakosketus

norm. 32.00 
Innon hinta: 26.90 

Tilattavissa

ISBN: 9789523511163

Kirjoittaja: Nina Honkanen

Julkaisuajankohta: 8 / 2019

Sivumäärä: 300

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa tämä:

Takana on pitkä yhteinen elämä, jollaista ei toivoisi kenellekään. Vai onko kohtuullista, että puoliso hallitsee raivokohtauksillaan koko perhettä, päättää mitä toinen laittaa päälleen, kontrolloi toisen jokaista hymyä tai lausetta ja saattaa aloittaa huutamisen keskellä katua, oli lapsi vielä kohdussa tai jo unilla vaunuissa?

Alku oli ihanaa, loput yksitoista vuotta myös paljon muuta. Puitteet ovat kohdallaan. Mies on menestynyt ja arvostettu kirjailija. Nainen on työteliäs valokuvaaja – tai oli ennen kuin tutustui mieheen. Nyt hän keskittyy pitämään itsensä kasassa, perheen arjen raiteillaan ja lapset menneisyydeltä turvassa. Jotain pitäisi tehdä myös miehen kylmenevälle ruumiille.

Nina Honkasen kolmas romaani on menneestä nykyiseen ja takaisin liikkuva kuvaus parisuhdehelvetistä mutta myös mustan huumorin ja elämänilon maustama selviytymistarina. Se ravistelee mutta myös lohduttaa ja kannustaa – koskaan ei ole liian myöhäistä lopettaa varominen, vaikka jää välillä pettäisikin.

Honkanen , Nina

Kirjailija-käsikirjoittaja Nina Honkanen syntyi Porissa vuonna 1968, varttui Raumalla ja muutti Helsinkiin 80-luvulla. Muun muassa kaksi romaania, tieto­kirjoja, kuunnelmia, dokumentteja, tv-sarjan, näytelmän, ­kolumneja ja neljä poikaa maailmaan saattanut Honkanen on kirjoittanut työkseen 25 vuotta, viimeisimpänä ­Onnelliseksi – Seksuaalisuus läpi elämänkaaren -tieto­kirjan. Hän on myös työskennellyt radio- ja tv-toimittajana. Esikoisromaanista Gladiaattori on tekeillä kansain­välinen elokuva. Honkasen mielestä joustavuus, juokseminen, myötätunto ja rakkaus ovat paras tapa ylläpitää mielen­terveyttä.


Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pohjakosketus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.