Ale!

Antti Rautiainen

Planeetan suurin ja viilein – Tositarinoita Venäjältä

norm. 17.00 
Innon hinta: 5.00 

Villissä idässä asiat hoidetaan omalla tavalla. Viranomaisiin ei voi luottaa, mutta monet ryhmittymät kamppailevat aktiivisesti paremman Venäjän puolesta. Antti Rautiainen ruotii niin vallanpitäjiä kuin oppositiota, fasisteja ja antifasisteja.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-132-8

Kirjoittaja: Antti Rautiainen

Julkaisuajankohta: 04 / 2012

Sivumäärä: 171

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

”Suomalainen anarkisti sai lähtöpassit Venäjältä – määriteltiin turvallisuusuhaksi” – Suomen Kuvalehti 2.4.2012

Pamfletti kuvaa rakkaudella venäläistä asennetta ja itsetuntoa. Villissä idässä asiat hoidetaan omalla tavalla. Viranomaisiin ei voi luottaa, mutta monet ryhmittymät kamppailevat aktiivisesti paremman Venäjän puolesta. Antti Rautiainen ruotii niin vallanpitäjiä kuin oppositiota, fasisteja ja antifasisteja. Hän nivoo yhteen Venäjän tapahtumia yksilöiden kautta. Huomiota saa esimerkiksi Stanislav Markelov, tunnettu ihmisoikeusasianajaja, ja hänen murhaajansa, äärioikeistoaktiivi Nikita Tihonov. Kirjassa kerrotaan venäläisistä mielenosoituskäytännöistä, hauskoista taidetempauksista ja monista muista Venäjän arjen erikoisuuksista.

Artikkeleita ei löytynyt.

Antti Rautiainen on kirjoittanut Voiman verkkolehti Fifiin kolumneja vuodesta 2008 nimellä Veli Itäläinen. Nyt hän voi esiintyä ensimmäisen kerran omalla nimellään, vaikka ei ihan toivotuista syistä, kun hänen oleskelulupansa peruttiin. Hän toivoo voivansa muuttaa takaisin Venäjälle, ja jatkaa myös Fifin kolumnistina, nyt omalla nimellään. Kirjoittamisen ohella Rautiainen on vaikuttanut aktiivisesti kansalaisliikkeissä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Planeetan suurin ja viilein – Tositarinoita Venäjältä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *