Ale!

Andrea Levy

Pitkä laulu

norm. 33.00 
Innon hinta: 19.90 

Pitkä laulu kertoo orjatyttö Julyn tarinan. Se sijoittuu 1800-luvun Jamaikalle, viimeisiin orjuuden vuosiin ja sen lakkauttamisen jälkeiseen aikaan. Levy kuvaa repivää aihetta herkästi unohtamatta iloa ja huumoria.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-148-9

Kirjoittaja: Andrea Levy

Julkaisuajankohta: 10 / 2014

Sivumäärä: 360

Suomentaja: Kinnunen, Kirsi

Alkuperäinen nimi: The Long Song

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Andrea Levyn eepos Pitkä laulu kertoo orjatyttö Julyn tarinan 1800-luvun Jamaikalla. Valkoisten sokeriruokoplantaasit kukoistavat. July elää Amityn tilalla äitinsä kanssa, kunnes hänet otetaan kartanoon uuden emännän palvelijaksi. Samoihin aikoihin puhkeaa sota, joka lopettaa orjuuden. Vapaus sekasortoisessa maassa tuo kuitenkin entisille orjille uudenlaista suojattomuutta.

Levy kuvaa repivää aihetta herkästi unohtamatta iloa ja huumoria. Tarina on yllätyksellinen ja runsas kuin Jamaikan luonto. Romaani on syntynyt pakottavasta tarpeesta selvittää omia juuriaan.

”Ohhoh, mikä kirja! Andrea Levyn Pitkä laulu kertoo orjuuden viimeisistä hetkistä Jamaikalla ja ajasta vapauden jälkeen. Se kertoo väkivallasta ja kielletystä rakkaudesta ja lapsista, jotka viedään äideiltään, ja avioliitoista, jotka ovat valhetta alusta loppuun. Silti se on paikoitellen hyvin hauska ja koko ajan hyvin viihdyttävä eikä tippaakaan pinnallinen.”  Mari Paalosalo-Jussinmäki, Kodin Kuvalehti, 4.12.2014

Artikkeleita ei löytynyt.
Levy, Andrea

Andrea Levy (s. 1956) on Lontoossa asuva kirjailija. Hänen vanhempansa muuttivat Jamaikalta Britanniaan toisen maailmansodan jälkeen. Levy on syntynyt Britanniassa mutta hän on käsitellyt romaaneissaan paljon jamaikalaisten maahanmuuttajien kokemuksia. Pitkä laulu on hänen viides romaaninsa, ja siinä Levy tunkeutuu syvälle Karibian ja Britannian yhteiseen historiaan. Kirja oli Booker-palkintoehdokas ja voitti Walter Scott Prize for Historical Fiction -palkinnon. Levy aloitti kirjoittamisen vähän yli 30-vuotiaana. Hänen esikoisteoksensa oli puoliksi omaelämäkerrallinen romaani Every Light in the House Burnin´.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pitkä laulu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *