Anu Silfverberg

Pieni tahnakirja – Helpot herkut punajuuri­hummuksesta korianteripestoon

norm. 25.00 

Tilattavissa

ISBN: 9789523512634

Kirjoittaja: Anu Silfverberg

Julkaisuajankohta: 12 / 2019

Sivumäärä: 150

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

Mikä on paras punainen dippikastike? Millä tahnalla täytetään grillatut paprikat? Kuinka nopeasti valmistuu maa-artisokkapyree? Montako tuoretta yrttiä mahtuu samaan vihreään tahnaan? Voiko valkosipulia edes olla liikaa?

Anu Silfverbergin Pieni tahnakirja on syntynyt lukijoiden toiveesta: se on kokoelma Long Playn rakastetun uutiskirjeen parhaita tahnareseptejä. Kirjan ruokaohjeet valmistuvat tehosekoittimella helposti ja nopeasti. Anu Silfverbergin ihanan suurpiirteiset ohjeet kannustavat lukijaa kokeilemaan ja maistelemaan rennosti.

”Kun haluat tehdä ihmisiin maksimaalisen vaikutuksen minimaalisella panostuksella, tee tahna”, Silfverberg neuvoo kirjassa. Nimittäin: ”Tahna on aina enemmän kuin osiensa summa.”

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pieni tahnakirja – Helpot herkut punajuuri­hummuksesta korianteripestoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

”Simppelissä kirjasessa on mukana 64 tahnareseptiä, jotka on laadittu lukijan kannalta armollisella tavalla. Kuvia ei ole eikä resepteissä kerrota tarkkoja mittoja. Silfverbergin mielestä tahnojen ideana on käyttää niitä aineksia, mitä mieli tekee tai mitä jääkaapista löytyy. Oikaistakin saa. Esimerkiksi tämän illan mojo rojo -tahnaan Silfverberg käyttää tomaattimurskaa sen sijaan, että pilkkoisi ja valuttaisi tuoreita tomaatteja. Hän sanoo olevansa muutenkin suurpiirteinen kokki.”
Helsingin Sanomat, 28.1.2020

Pienessä tahnakirjassa kannustetaan kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä rennosti ja luovasti. Ohjeissa ei ole mittayksiköitä, sillä itselle maistuvat eri ainesten suhteet löytyvät tahnaa valmistaessa, maistelemalla.”
Ilta-Sanomat, 10.12.2019

”Kun haluat tehdä maksimaalisen vaikutuksen minimaalisella ponnistuksella, surauta herkullinen tahna, neuvoo Pienen tahnakirjan tekijä, toimittaja Anu Silfverberg.
Koti ja Keittiö, 27.2.2020

”Soseiden surauttajalle. Kun yllätysvieraat kolkuttelevat ovella tai nälkä on kova, on Anu Silfverbergin tahnakirja paikallaan. Nopeasti valmistuvilla, trendikkäillä tahnoilla teet vaikutuksen ruokailijoihin. Kirjassa ei ole mittayksiköitä – voit improvisoida aineisten määrät omien makumieltymystesi mukaan.”
Etiketti, 4.2.2020

”Pitkien juttujen Long Play -verkkojulkaisun perustaja Anu Silfverberg on jo pari vuoden ajan päättänyt perjantaikirjeensä nopeaan tahnareseptiin.”
Länsi-Suomi, 14.1.2020