Ale!

Perkiö Johanna & Suopanki Kaisu (toim.) 

Perustulon aika

norm. 17.00 
Innon hinta: 5.00 

Perustulon aika -pamfletissa etsitään keinoja perustulon toteuttamiseen Suomessa. Se on ensimmäinen suomenkielinen teos, jossa idea viedään yleistasoista esittelyä pidemmälle.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-130-4

Kirjoittaja: Perkiö Johanna & Suopanki Kaisu (toim.) 

Julkaisuajankohta: 05 / 2012

Sivumäärä: 0

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Perustulo on välttämätön uudistus. Miten se toteutetaan? Millainen on yhteiskunta, jossa maksetaan riittävä perustulo jokaiselle? Lennähtääkö nuoriso perustulon turvin surffaamaan Balille? Murskaantuuko ay-liikkeen neuvotteluvoima tai saako hyvinvointivaltio lopullisen saattohoidon? Poistuvatko ihmisten syrjintä ja kontrolli? Kuinka tulevaisuuden perustulon yhteiskunta tukee luovuutta, yritteliäisyyttä, ihmisten oikeuksia tai ympäristön kestävyyttä?

Perustulon aika -pamfletissa etsitään keinoja perustulon toteuttamiseen Suomessa. Kirjan kahdessatoista asiantuntija-artikkelissa perustulon idea viedään yleistasoista esittelyä pidemmälle. Niissä käsitellään muun muassa perustulon vaikutuksia sosiaali- ja työllisyyspolitiikkaan, sukupuolten tasa-arvoon, yrittäjyyteen ja luovaan alaan, sen toteuttamisen tiellä olevia esteitä ja keinoja niiden ylittämiseen, rahoitusvaihtoehtoja sekä erilaisia perustuloyhteiskunnan visioita. Kirjoittajina Jouko Kajanoja, Laura Tuominen, Simo Ruottinen, Johanna Perkiö, Jukka Peltokoski, Tero Toivanen, Mikko Jakonen, Pertti Honkanen, Jussi Ahokas, Jan Otto Andersson, Ville Ylikahri, Kaisu Suopanki ja Ville-Veikko Pulkka.

Suopanki , Kaisu
Kaisu Suopanki on useissa järjestöissä vaikuttanut toimittaja ja kansalaisaktivisti. Hän on kirjoittanut perustulosta Suomessa ja Ruotsissa sekä toiminut Suomen Basic Income Earth Networkissa. Lue lisää..
Perkiö , Johanna
Johanna Perkiö valmistelee Tampereen yliopistolla sosiaalipolitiikan väitöskirjaa perustulon poliittisista mahdollisuuksista Suomessa. Hän on toiminut useissa kansalaisjärjestöissä, muun muassa Attacissa ja BIEN Finland -perustuloverkostossa sekä koordinoinut vasemmistofoorumin käynnistämää kansainvälistä perustulo-tutkimushanketta. Lue lisää..

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perustulon aika”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *