Ale!

Ulrike Herrmann

Pääoman voitto – Kasvun, rahan ja kriisien historia

4.90 15.00 

Mikä on modernin kapitalismin salaisuus? Miten historian oppeja voisi hyödyntää nykyisten ongelmien ratkaisemisessa? Silmät avaava talouskirja jokaiselle, joka haluaa ymmärtää miten pääoma toimii.

Normaali norm. 31.00 
Innon hinta: 15.00 
Pokkari norm. 15.00 
Innon hinta: 10.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 4.90 
ISBN: 978-952-264-422-0

Kirjoittaja: Ulrike Herrmann

Julkaisuajankohta: 10 / 2015

Sivumäärä: 272

Suomentaja: Mari Janatuinen

Alkuperäinen nimi: Der Sieg des Kapitals – Wie der Reichtum in die Welt kam: Die Geschichte von Wachstum, Geld und Krisen

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Silmät avaava talouskirja jokaiselle, joka haluaa ymmärtää miten pääoma toimii. Mikä on modernin kapitalismin salaisuus? Miten historian oppeja voisi hyödyntää nykyisten ongelmien ratkaisemisessa? Pääoman voitto vie lukijansa rahoitusmarkkinoiden, globalisaation ja kriisien historian käännekohtiin. Kapitalismin romahdusta ennustetaan vuosikymmenestä toiseen. Miksi loppua ei ole vielä tullut?

Artikkeleita ei löytynyt.
Herrmann , Ulrike

Saksalainen Ulrike Herrmann (s. 1964) on Taz-lehden taloustoimittaja. Hänellä on talousalan koulutus ja hän on opiskellut myös historiaa ja filosofiaa. Pääoman voitto syntyi lukijoiden Taz-lehteen lähettämien kysymysten pohjalta. Herrmann osoittaa, että vaikeilta ja etäisiltäkin tuntuvat asiat ovat ymmärrettävissä, kun taloutta, historiaa ja filosofiaa tunteva toimittaja luo niistä taidokkaan paketin. Kirja on Saksassa lähes 20 000 kappaletta myynyt bestseller, ja se on ilmestynyt tähän mennessä myös Etelä-Koreassa ja Vietnamissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pääoman voitto – Kasvun, rahan ja kriisien historia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *