Ale!

Risto Isomäki

Öljypalmukysymys

norm. 17.00 
Innon hinta: 5.00 

Öljypalmu – rajujen kiistojen keskellä. Miten Suomen ja Euroopan unionin pitäisi suhtautua palmuöljyyn ja siitä tuotettuun biodieseliin?

Tilattavissa

ISBN: 9789522640932

Kirjoittaja: Risto Isomäki

Julkaisuajankohta: 10 / 2011

Sivumäärä: 128

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Öljypalmut ovat tuhansia vuosia olleet kestävän maatalouden selkäranka kostean tropiikin alueella. Niiden viljely voisi myös nykyään olla paras tapa tuottaa biopolttoainetta.

Öljypalmujen tieltä on kuitenkin Indonesiassa hävitetty sademetsää ja kokonaisia kyliä. Turvemaille perustetut viljelmät ovat vapauttaneet ilmaan paljon hiilidioksidia.

Miten Suomen ja Euroopan unionin pitäisi suhtautua palmuöljyyn ja siitä tuotettuun biodieseliin?

Risto Isomäki on tieto- ja tieteiskirjailija. Hänen hurjatkin visionsa tulevaisuudesta ovat usein muuttuneet tosiksi.

Artikkeleita ei löytynyt.
Isomäki , Risto

Risto Isomäki (s. 1961) on laaja-alainen ja arvostettu kirjailija, kolumnisti ja ympäristöaktivisti. Hän on julkaissut yli 20 romaania ja tietokirjaa. Sarasvatin hiekkaa (Tammi 2005) oli Finlandia-ehdokas ja voitti Tähtivaeltaja- ja Kiitos kirjasta -palkinnot. Romaanista tehty sarjakuva voitti Sarjakuva-Finlandian. Isomäen kirjoja on käännetty lähes 20 kielelle, ja hänelle on myönnetty myös European Science Fiction Associationin palkinto. Vuonna 2020 Risto Isomäelle myönnettiin Tiedonjulkistamisen elämäntyöpalkinto. Palkitsemisperustelut voi lukea täältä.

Risto Isomäki is a science fiction and science writer and an environmental activist. Isomäki has written four novels and eight non-fiction books about climate change, including two about trees and global warming. His books have been published in fourteen South Asian and European languages.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Öljypalmukysymys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *