Ale!

Valmu Leena

Odina ja uuden elämän alku

norm. 22.00  20.00 

Tilattavissa

ISBN: 9789527190746

Kirjoittaja: Valmu Leena

Julkaisuajankohta: 02 / 2018

Sivumäärä: 72

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Odina on yksinäinen ja epävarma munasolutyttö, joka pärjää koulussa hyvin, mutta ei silti oikein tiedä, mikä on hänen elämänsä tarkoitus.

Odinaa valmennetaan dominanttikilpailuun, jonka voittaja pääsee ovulaatiossa munanjohtimeen. Odina läpäiseekin huippumunasolu haussa -kilpailun, ATP-piirakan ja kolesterolikiisselin kokkaustestin sekä elinkaikkeus-tietovisan ja pääsee munasarjaan – vain huomatakseen että paikalla on hänen lisäkseen 11 muutakin dominanttia. Yllätyksekseen heidät kaikki imaistaan punktioneulalla petrimaljalle siittiöpoikien seuraan.

Elinkaikkeuden ongelma on tällä kertaa lapsettomuus. Vaikka Odina ei ole kaunein, hän on fiksuin, ja keksii mikä pelastaa tilanteen. Komea Paulus Semen ihastuu hänen nokkeluuteensa. Pauluksen ja Odinan solukalvot yhtyvät ja uusi elämä saa alkunsa.

Leena Valmu on lasten- ja nuortenkirjailija sekä biolääketieteen dosentti Helsingin yliopistossa. Hänen esikoisromaaninsa Veera tiellä oli ehdolla Topelius-palkinnon saajaksi. Elinkaikkeus-sarjassa on aiemmin ilmestynyt kaksi osaa, Filius ja elinkaikkeuden arvoitus  ja Probus ja suuri suoliston taistelu.

Lasse Rantanen on tunnustettu ja palkittu graafikko sekä kuvittaja. Vuonna 2005 hänet palkittiin vuoden graafikkona ja 2012 Scandinavian News Design -kilpailun parhaasta työstä. Hän on myös kuvittanut useita teoksia, mm. Lapin Sydämen (2009).

Kirja kustantajan sivulla: Odina ja uuden elämän alku

Julkaisija:
logo-pieni

No post found

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Odina ja uuden elämän alku”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.