Ale!

Carla Blumenkranz, Keith Gessen, Mark Greif, Sarah Leonard, Sarah Resnick, Nikil Saval, Eli Schmitt, Astra Taylor (toim.) 

Occupy!

norm. 17.00 
Innon hinta: 5.00 

Me olemme 99 prosenttia! Finanssimaailma – Wall Street napanaan – on rikkonut kaikkia sääntöjä ja romauttanut maailmantalouden. On aika muuttaa tämä.

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-144-1

Kirjoittaja: Carla Blumenkranz, Keith Gessen, Mark Greif, Sarah Leonard, Sarah Resnick, Nikil Saval, Eli Schmitt, Astra Taylor (toim.) 

Julkaisuajankohta: 4 / 2012

Sivumäärä: 0

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Rikkaimmalla yhdellä prosentilla menee tosi hyvin! Se saa kaiken hyödyn talouskasvusta, se omistaa poliitikot ja varallisuuden. Meillä muilla ei sitten menekään kovin hyvin.

Finanssimaailma – Wall Street napanaan – on rikkonut kaikkia sääntöjä ja romauttanut maailmantalouden. Silti se pelastetaan ja lihotetaan valtioiden rahoilla. On aika muuttaa tämä. On kyse 99 prosentista yhtä vastaan!

Syksyllä 2011 pieni mielenosoitusleiri Manhattanilla räjähti maailmanlaajuiseksi kansanliikkeeksi. Kipinöitä lisäsivät poliisin väkivaltaiset ylilyönnit. Occupy! kerää yhteen adrenaliinia räiskyvät todistukset Occupy Wall Street -liikkeen alkuhetkistä ja syvälliset puheenvuorot liikkeen laajasta merkityksestä. Kirjan toimittajat ja kirjoittajat ovat maailman johtavia radikaaleja ajattelijoita, muiden muassa Slavoj ?i?ek, Angela Davis ja Judith Butler.

Kirjan ovat toimittaneet Carla Blumenkranz, Keith Gessen, Mark Greif, Sarah Leonard, Sarah Resnick, Nikil Saval, Eli Schmitt & Astra Taylor.

Suomentajat ja kirjoittajat: Otto Bruun, Teppo Eskelinen, Arja Gothoni, Olli-Pekka Haavisto, Mikko Helminen, Marko Juutinen, Leona Kotilainen, Sakari Laurila, Eeva Luhtakallio, Erkki Perälä, Pekka Ristelä, Mikko Silvenoinen, Maippi Tapanainen, Tero Toivanen, Tere Vadén & Marissa Varmavuori.

Artikkeleita ei löytynyt.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Occupy!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *