Ale!

Mansbach Adam & Cortés Ricardo 

Nyt vi**u nukkumaan

(1 tuotearvio)

5.00 10.00 

Nyt vittu nukkumaan kuvaa vaativaa nukkumaanmenoprosessia pöksyt kastelevan huumorin keinoin. Älä lue tätä kirjaa lapsillesi. Ota vastaan haaste: Nyt vittu lukemaan!

Normaali norm. 17.00 
Innon hinta: 10.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 16.90 
Innon hinta: 5.00 
ISBN: 978-952-264-151-9

Kirjoittaja: Mansbach Adam & Cortés Ricardo 

Julkaisuajankohta: 10 / 2012

Sivumäärä: 32

Suomentaja: Lipponen, Kaj

Alkuperäinen nimi: Go the Fuck to Sleep

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Nyt vi**u nukkumaan on kirja pienten lasten vanhemmille. Se kertoo torkkuvista taaperoista ja kitisevistä kullanmuruista, joita on mahdoton saada nukkumaan. Kun kaikki tuutulaulut on laulettu ja iltasadut luettu, on vitsit vähissä. Nyt vi**u nukkumaan kuvaa vaativaa nukkumaanmenoprosessia pöksyt kastelevan huumorin keinoin. Älä lue tätä kirjaa lapsillesi.

Nyt vi**u nukkumaan on maailmanlaajuinen menestyskirja. Se on myynyt yksin USA:ssa yli puoli miljoonaa kappaletta. Se keikkuu kuukaudesta toiseen New York Timesin best seller -listalla. Kirjan käännösoikeudet on myyty kymmeniin maihin.

”Naamaan sattuu. Mahaan sattuu. Poskiin sattuu. Silmiin sattuu. En muista, milloin olisin nauranut kirjaa näin paljon.”
– Routakoto

Hernán Cortés (1485-1547) oli espanjalainen lainopiskelija, joka keskeytti opintonsa ja lähti valloitusmatkalle nykyiseen Meksikoon ja Hondurasiin vuonna 1519. Uudella mantereella hän perusti siirtokuntia, orjuutti alkuperäiskansoja ja perusti Meksikon pääkaupungin Méxicon asteekkikaupungin raunioille. Espanjan kuningas Kaarle V nimitti hänet Uuden Espanjan kuvernööriksi. Lue lisää..
Mansbach, Adam
Adam Mansbach on kirjoittanut romaanin The End of the Jews, joka voitti California Book Awardin. Hänen hittikirjansa Angry Black White Boy valittiin San Fransisco Chroniclen vuoden 2005 kirjaksi. Mansbach on Rutgersin Yliopiston kirjallisuuden professori. Hänen tyttärensä Vivien on kolmevuotias. Lue lisää..

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

1 arvio tuotteelle Nyt vi**u nukkumaan

  1. Arvo Orava

    hyvä kirja nauroin

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *