Ale!

Kevin Bales

Nykyajan orjat – Ja miten heidät vapautetaan

norm. 28.00 
Innon hinta: 10.00 

Harva tietää, että orjia on enemmän kuin koskaan: 27 miljoonaa. Heidän työnsä tuo meille sokeria, terästä, seksiä, kaakaota, omenoita, koruja, kenkiä ja paljon muuta. Missä orjia on ja keitä he ovat? Miten heidät vapautetaan?

Loppuunmyyty

ISBN: 978-952-264-209-7

Kirjoittaja: Kevin Bales

Julkaisuajankohta: 04 / 2013

Sivumäärä: 300

Suomentaja: Eila Salomaa

Alkuperäinen nimi: Ending slavery - How we free today’s slaves

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Jaa tämä:

Noin 27 miljoonaa orjaa tekee tällä hetkellä töitä ympäri maailman. Se on yli kaksi kertaa enemmän kuin Afrikasta Yhdysvaltoihin tuotujen ihmisten määrä koko 350 vuoden orjakaupan aikana. Nykyajan orjat tekevät töitä niin köyhissä kuin rikkaissakin maissa, ja heidän työnsä tarjoaa kuluttajille tusinoittain jokapäiväisiä tuotteita.

Nykyajan orjat -teoksessa Kevin Bales kertoo, miten orjuuden vastainen liike kasvaa maailmalla ja miten liike voi saavuttaa tavoitteensa: orjuuden lakkauttamisen. Bales kertoo henkilökohtaisen tarinansa ruohonjuuritason toimijasta vallan salien kävijäksi, ja valaisee argumenttejaan tositarinoilla oikeiden nykyajan orjien elämästä. Bales kertoo, miten yksittäisten maiden ja YK:n yksinkertaisilla teoilla orjuus saadaan loppumaan ja miten – askel askeleelta – ihmiset voivat rakentaa maailman ilman orjuutta.

 

Artikkeleita ei löytynyt.
Bales , Kevin

Kevin Bales on kansainvälisesti arvostettu orjuuden asiantuntija. Hän on Free the Slaves -järjestön puheenjohtaja ja Roehamptonin yliopiston emeritusprofessori. Bales on kirjoittanut muun muassa teokset Disposable People: New Slavery in the Global Economy (1999) ja Understanding Global Slavery (2005).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nykyajan orjat – Ja miten heidät vapautetaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *