Novaja Gazeta

Novaja Gazeta 1

norm. 7.00 

Ensimmäinen Novaja Gazeta -pokkari lähestyy Venäjää toisinajattelijoiden näkökulmasta. Kirja sisältää muun muassa Anna Politkovskajan artikkelin, Televizor-yhtyeen Mihail Borzykinin haastattelun sekä artikkeleita muukalaisvihasta, finanssikriisistä, Kaukasian kriiseistä ja kirjailija Aleksandr Solzenitsyn Venäjästä.

Loppuunmyyty

ISBN: 9789525675177

Kirjoittaja:  Novaja Gazeta

Julkaisuajankohta: 10 / 2008

Sivumäärä: 128

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

”Eikä kyse ole lippujen väristä. Hän voi kutsua itseään miksi tahansa, mutta sanat ovat kuolleita, jos kädet ovat veressä.” – Mihail Borzykin

Ensimmäinen Novaja Gazeta -pokkari lähestyy Venäjää toisinajattelijoiden näkökulmasta. Kirja sisältää muun muassa Anna Politkovskajan artikkelin, Televizor-yhtyeen Mihail Borzykinin haastattelun sekä artikkeleita muukalaisvihasta, finanssikriisistä, Kaukasian kriiseistä ja kirjailija Aleksandr Solzenitsyn Venäjästä.

Novaja Gazeta on yksi Venäjän harvoista jäljellä olevista riippumattomista tiedotusvälineistä. Into Kustannus on julkaissut suomeksi 13 Novaja Gazeta -taskukirjaa.
Pokkarit sisältävät sekä Novaja Gazetassa julkaistuja että suomenkielistä painosta varten kirjoitettuja artikkeleita ja muista lähteistä poimittua aineistoa.

Joka toinen kuukausi ilmestyvässä suomenkielisessä
Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehdessä julkaistaan valikoituja ranskalaisen maailmanpoliittisen laatulehden Le Monde diplomatiquen ja venäläisen
Novaja Gazetan artikkeleita. ”Diplon” voi tilata osoitteessa 
mondediplo.fi.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Novaja Gazeta 1”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *