Ale!

John Callahan

Nouse ylös, John Callahan

norm. 29.00 
Innon hinta: 24.90 

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-635-4

Kirjoittaja: John Callahan

Julkaisuajankohta: 09 / 2016

Sivumäärä: 210

Suomentaja: Sanni Purhonen ja Idastiina Valtasalmi

Alkuperäinen nimi: Will the Real John Callahan Please Stand Up? A Quasi Memoir

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Pyörätuoliin joutuneessa neliraajahalvaantuneessa ei ole mitään hauskaa. Paitsi jos hän on John Callahan. Tämä yhdysvaltalainen pilapiirtäjä on järkyttänyt ja ihastuttanut monia kierolla huumorintajullaan. Callahanille mikään ei ole pyhää.

Callahanin ensimmäinen suomennettu teos sisältää lyhyitä tarinoita, joissa on paitsi aseista riisuvaa vinoilua myös herkkyyttä. Mukana on pilapiirroksia, joista osaa ei ole ymmärrettävistä syistä aiemmin julkaistu. Callahan esittelee häpeilemättä pöyristyneitä lukijakirjeitä ja innokasta fanipostia. Voi olla, että päädyt vihaamaan John Callahania, mutta yhtä hyvin voit rakastua häneen.

John Callahan (1951–2010) halvaantui auto-onnettomuudessa 21-vuotiaana. Hän julkaisi lukuisia teoksia, ja hänen piirroksiaan ilmestyi säännöllisesti useissa lehdissä Yhdysvalloissa. Suomessa hänet muistetaan Sairasta sakkia– ja Pelswick-animaatiosarjojen luojana. Callahania ihaili myös Robin Williams, joka suunnitteli elokuvaa piirtäjän elämän pohjalta. Kirja sisältää Robin Williamsin alkusanat.

Artikkeleita ei löytynyt.
Artikkeleita ei löytynyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nouse ylös, John Callahan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *