Ale!

Naomi Klein

No logo – Tähtäimessä brändivaltiaat

norm. 12.00 
Innon hinta: 11.00 

No logo on kansainvälinen bestseller, josta tuli ilmestyttyään maailmanlaajuinen ilmiö. Nykyisessä talouskriisissä Naomi Kleinin arvio yritysten ja brändien hallitsemasta maailmasta on yhä tuoreempi ja vaikuttavampi.

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-425-1

Kirjoittaja: Naomi Klein

Julkaisuajankohta: 1009 / 2015

Sivumäärä: 514

Suomentaja: Liisa Laaksonen, Maarit Tillman

Alkuperäinen nimi: No Logo: Taking Aim at the Brand Bullies

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

No logo on kansainvälinen bestseller, josta tuli ilmestyttyään maailmanlaajuinen ilmiö. Nykyisessä talouskriisissä Naomi Kleinin arvio yritysten ja brändien hallitsemasta maailmasta on yhä tuoreempi ja vaikuttavampi. Mitä merkkituotteet merkitsevät meille? Kuinka mainonta vaikuttaa kulutuskäyttäytymiseemme?
Logot ja mainokset ympäröivät meitä kaikkialla ja kasvottomat suuryritykset rakentavat brändiään. Niiden toiminta vaikuttaa merkittävällä tavalla yhteiskuntaan, työhön ja kulttuuriin. Samaan aikaan kun suuryritykset kamppailevat kuluttajien lompakoista, uusi sukupolvi nousee kulutususkoa vastaan sen omilla aseilla.
No logo on provosoiva, erinomaisesti kirjoitettu raportti taistelun etulinjasta.

”Loistava kuvaus siitä, miten Nike, Starbucks, McDonald’s ja muut suuryritykset ovat täyttäneet brändeillä koko teollisen maailman. Fantastista ja innostavaa.”
– Select

”Kirjaa on kutsuttu globalisaation vastaisen liikkeen raamatuksi, jopa tämän päivän Pääomaksi.”
– Helsingin Sanomat

Artikkeleita ei löytynyt.
Klein, Naomi

Palkittu toimittaja, kolumnisti ja kirjailija Naomi Klein (s. 1970) on yksi aikamme vaikutusvaltaisimmista ajattelijoista. Hän on tutkinut poliittisia sokkeja, ilmastonmuutosta ja superbrändejä kaksi vuosikymmentä. Hänen kirjansa Tämä muuttaa kaikenTuhokapitalismin nousu ja No logo olivat kansainvälisiä menestyksiä, jotka on käännetty yli 30 kielelle ja joita on painettu yli miljoona kappaletta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “No logo – Tähtäimessä brändivaltiaat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *