Ale!

Naomi Klein

Kun ei ei riitä – Vastaisku sokkipolitiikalle

9.90 15.00 

Normaali norm. 32.00 
Innon hinta: 15.00 
E-kirja (Sähköinen ladattava tuote / EPUB) norm. 9.90 
ISBN: 9789522649041

Kirjoittaja: Naomi Klein

Julkaisuajankohta: 4 / 2018

Sivumäärä: 320

Suomentaja: Kirsimarja Tielinen

Alkuperäinen nimi: No is not enough

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Kansainvälisesti arvostettu toimittaja ja bestseller-kirjailija Naomi Klein kertoo uutuusteoksessaan Kun ei ei riitä – Vastaisku sokkipolitiikalle miten päädyimme surrealistiseen Donald Trumpin aikaan, joka on ollut sokki taloudelle, turvallisuudelle ja ympäristölle. Se oli kuitenkin odotettavissa: seurausta kehityksestä, joka olisi pitänyt pysäyttää ajat sitten. Syrjivä nationalismi on päässyt valoilleen ympäri maailman. Klein selvittää kuinka Trump varmisti voiton brändäämällä itsensä huipulle ja tarjoaa talouspopulismin lyhyen oppimäärän. Kleinin selittää kuinka pysäyttää alamäki ja miten voimme parantaa tilannetta.

Pelkkä EI huonoille päätöksille ja päättäjille ei enää riitä. Tarvitsemme myös rohkean ja eteenpäin suuntaavan sanan KYLLÄ – näkymän, jonka puolesta taistella pelkäämättä ja sokkitaktiikoita hätkähtämättä.

Artikkeleita ei löytynyt.
Klein, Naomi

Palkittu toimittaja, kolumnisti ja kirjailija Naomi Klein (s. 1970) on yksi aikamme vaikutusvaltaisimmista ajattelijoista. Hän on tutkinut poliittisia sokkeja, ilmastonmuutosta ja superbrändejä kaksi vuosikymmentä. Hänen kirjansa Tämä muuttaa kaikenTuhokapitalismin nousu ja No logo olivat kansainvälisiä menestyksiä, jotka on käännetty yli 30 kielelle ja joita on painettu yli miljoona kappaletta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kun ei ei riitä – Vastaisku sokkipolitiikalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *